Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЖИВИЛЬНИЙ ПРОТИГРИБКОВИЙ ФЛЮЇД ДЛЯ НІГТІВ І КУТИКУЛИ DR.BELTER INTENSA NAIL PROTECTION FLUID

Час застосування: Універсальний
Бренд: Dr.Belter
Тип продукту: Флюїд
Виробник: BelCos Cosmetic Co. Ltd.
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Люкс
Зона застосування:
  • Кутикула
  • Нігті
Призначення товару:
  • Від грибка
  • Захист від бактерій
  • Живлення
  • Зменшення почервоніння
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Подразнена
  • Для всіх типів
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Живильний протигрибковий флюїд для нігтів і кутикули Dr.Belter Intensa Nail Protection Fluid фото
ОПИС

Живильний протигрибковий флюїд для нігтів і кутикули Dr.Belter Intensa Nail Protection Fluid

Поживний флюїд для нігтів і кутикули з ароматом зеленого чаю має протигрибкові та поживні властивості. Його інноваційний наконечник Pinpoint має точний аплікатор, який забезпечує точне нанесення без контакту зі шкірою. Випускається у тубі, об'єм 20 мл.

Призначення
Має заспокійливу дію і завдяки своїм кератолітичним властивостям сприяє розгладжуванню ламкої шкіри та потрісканих нігтів. Заспокоює, покращує вологість шкіри, сприяє оновленню клітин та знімає свербіж. Захищає від бактерій та грибка на нігтях.

Активні компоненти
Мікросрібло має антибактеріальні та протизапальні властивості. Прискорює процес загоєння ран. Підтримує терапію шкіри, уражену атопічним дерматитом.
Піроктоноламін та децилгліколь є інгредієнтами з протигрибковими, антибактеріальними та протизапальними властивостями. Вони ефективно захищають нігті від грибкових та дріжджових інфекцій.
Гіалуронова кислота – речовина із групи мукополісахаридів. Ця кислота природним чином зустрічається у шкірі. Має сильні властивості зв'язування молекул води. Природно розгладжує огрубілу та суху шкіру та забезпечує їй оптимальний рівень зволоження.
Екстракт гамамелісу містить дубильні речовини з терпкими властивостями. Має протизапальні та антибактеріальні властивості.
Алое вера має заспокійливу, протизапальну дію і зменшує почервоніння шкіри. Прискорює процес загоєння ран.
Бісаболол - активна речовина, що міститься в екстракті ромашки, яка має дуже сильні протизапальні та заспокійливі властивості.
Алантоїн має заспокійливу та протизапальну дію, а також прискорює загоєння ран. Допомагає згладити шкіру, що огрубіла і потріскана.
Пантенол має заспокійливу та зволожуючу дію, прискорює оновлення клітин та регенерацію шкіри. Знімає свербіж сухої шкіри.

Рекомендація до застосування
Натисніть на тубу, нанесіть на чисту та суху нігтьову пластину, потім помасажуйте. Дочекайтеся, поки препарат вбереться. Використовуйте щодня для досягнення оптимальних результатів.

Склад:
Aqua (Water), Squalane, Panthenol, Adansonia Digitata (Baobab) Seed Oil, PentyLene Glycol, Glycerin, Decylene Glycol, Bisabolol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Unsaponifiables, Piroctone Olamine, Parfum (Fragrance), Ethylhexyl- Glycerin, Galactoarabinan, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Allantoin, Hamamelis Virginiana Distillate (Witch Hazel Water), Sodium Hyaluronate, Pantolactone, Alcohol Denat. (SD Alcohol 39-C), Silver CI 77820, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Limonene, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Citral, Geraniol, Linalool (01/715).

Живильний протигрибковий флюїд для нігтів і кутикули Dr.Belter Intensa Nail Protection Fluid
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.