Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ ДЛЯ РУК АНТИВІКОВИЙ Q10 BYPHASSE ANTI-AGING HAND CREAM Q10

Час застосування: Універсальний
Бренд: Byphasse
Тип продукту: Крем
Виробник: DOBER IMPORT-EXPORT S.L.
Вік: від 18
Класифікація: Мідл-маркет
Зона застосування: Руки
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Антивіковий
  • Від пігментних плям
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Суха
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Крем для рук антивіковий Q10 Byphasse Anti-Aging Hand Cream Q10 фото
ОПИС

Крем для рук антивіковий Q10 Byphasse Anti-Aging Hand Cream Q10

Антивіковий крем для рук допомагає запобігти ознакам старіння шкіри – зморшок та темних плям, завдяки своєму коензиму Q10, вітаміну Е та формулі УФ-фільтру. Вітамін Е з його антиоксидантними властивостями допомагає захистити клітини шкіри від старіння, зберігає шкіру пружною та м'якою. Крем має приємний ніжний аромат. Має легку текстуру, яка швидко вбирається. Ваші руки завжди будуть гладкими та м'якими. Випускається у тубі об'ємом 150 мл.

Призначення
Активно бореться з ознаками старіння: зморшками та пігментними плямами. Зволожує шкіру рук, пом'якшує та глибоко її живить, сприяє інтенсивній регенерації клітин.

Рекомендація до застосування
Нанести крем на руки і поступово розподілити до повного вбирання.

Склад:
Aqua (Water), Glycerin, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, PEG-20 Stearate, Dimethicone, Prunus Amygdalus Dulcis (SweetAlmond) Oil, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Sodium Hydroxide, Sodium Citrate, Pisum Sativum (Pea) Extract, Benzophenone-3, Benzophenone-4, Citronellol, Methylisothiazolinone, Hydroxycitronellal, Linalool, Lecithin, Citric Acid, Carnitine, Trisodium EDTA, Ubiquinone, Potassium Sorbate, Tocopherol.

Крем для рук антивіковий Q10 Byphasse Anti-Aging Hand Cream Q10
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.