Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КОНДИЦІОНЕР ЗВОЛОЖУЮЧИЙ НЕЗМИВНИЙ З ГІАЛУРОНОВОЮ КИСЛОТОЮ ТА АЛОЕ APIVITA MOISTURIZING LEAVE IN CONDITIONER

Час застосування: Універсальний
Бренд: Apivita
Тип продукту: Кондиціонер
Тип волосся:
  • Для всіх типів
  • Тонкі
Виробник: Apivita
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Натуральна
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Від посіченого волосся
  • Пом'якшення
  • Розгладження
  • Для об'єму
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Греція
Країна реєстрації: Греція
Кондиціонер ЗВОЛОЖУЮЧИЙ незмивний з гіалуроновою кислотою та алое Apivita Moisturizing Leave in Conditioner фото
ОПИС

Кондиціонер ЗВОЛОЖУЮЧИЙ незмивний з гіалуроновою кислотою та алое Apivita Moisturizing Leave in Conditioner

Незмивний кондиціонер для волосся з гіалуроновою кислотою і алое забезпечує інтенсивне зволоження, відновлює рівень вологи всередині стрижня волосини, усуває пухнастість, захищає від пошкоджень, викликаних термовпливом, і попереджає появу посічених кінчиків. Кондиціонер для зволоження волосся на 96% складається з інгредієнтів натурального походження. Випускається у формі флакона зі зручним дозатором. Об'єм – 100 мл.

Призначення
Кондиціонер для сухих кінчиків волосся забезпечує інтенсивне і глибоке зволоження, а також захист локонів від термоушкоджень.

Активні компоненти
Гідролізована гіалуронова кислота – це високоактивна речовина, яка утримує вологу у волоссі, інтенсивно зволожуючи його. Утворює невидиму плівку, яка поглинає вологу з повітря та живить локони. Покращує структуру волосинок, розгладжує лусочки, відновлює пасма по всій довжині.
Мед – глибоко живить, пом'якшує та насичує вологою волосяний покрив. Відрізняється антиоксидантними та омолоджуючими властивостями, також зволожує та живить шкіру голови, зміцнюючи волосяні цибулини.
Олія жожоба – цінна живильна натуральна олія, яка інтенсивно пом'якшує, зволожує та відновлює пасма по всій довжині. Розгладжує посічені кінчики, зволожує шкіру голови.
Екстракт алое – ефективний біостимулятор рослинного походження, багатий на алантоїн, ретинол, вітаміни, антиоксиданти та ферменти. Відновлює, живить та зволожує корені, прискорює ріст локонів.
Вода у формулі замінена настоєм розмарину з антиоксидантною дією.

Результат
Легке та швидке розчісування. М'які, зволожені локони. Яскравість кольору. Здоровий блиск.

Рекомендація до застосування
Перед використанням ретельно струсіть флакон. Наносити кондиціонер на довжину та кінчики, уникаючи коренів та шкіри голови. Його можна наносити на сухе волосся в будь-який час для надання блиску і розгладжуючого ефекту, а також після миття на вологі пасма для легкого розчісування і додаткового захисту. Уникати потрапляння в очі. Не змивати.

Курс застосування
Універсальний курс застосування.

Склад:
Aqua/Water/Eau, Cetyl Alcohol, Glycerin, Brassicamidopropyl Dimethylamine, Behentrimonium Chloride, Hydrogenated Castor Oil Isostearate, Cetyl Esters, Cetearyl Alcohol, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Aqua/Water/Eau, Parfum/Fragrance, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Rosa Damascena Flower Oil, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Mel/Honey/Miel, Hydrolyzed Oats, Propolis Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Salvia Triloba Leaf Extract, Panthenol, Phytantriol, Arginine, Tocopheryl Acetate, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Hydroxyethylcellulose, Sodium Gluconate, Aspartic Acid, Lactic Acid, Dehydroacetic Acid, Diheptyl Succinate, Benzyl Alcohol, Limonene, Coumarin, Linalool.
Organic cultivation/ Issu de l'agriculture biologique.
Rosmarinus Officinalis Leaf Aqueous Infusion = Rosemary water.

Кондиціонер ЗВОЛОЖУЮЧИЙ незмивний з гіалуроновою кислотою та алое Apivita Moisturizing Leave in Conditioner
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.