Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗАСІБ ПРОТИ ВИПАДІННЯ ВОЛОССЯ У ЖІНОК "ПРОГРЕСИВ" PHYTO PHYTOCYANE PROGRESSIVE HAIR LOSS TREATMENT FOR WOMEN

Час застосування: Універсальний
Бренд: Phyto
Тип продукту: Ампули
Тип волосся:
  • Для всіх типів
  • Ослаблені
Виробник: Phyto
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Шкіра голови
Призначення товару:
  • Для стимуляції росту
  • Для зміцнення волосся
  • Від випадіння волосся
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Засіб проти випадіння волосся у жінок
ОПИС

Засіб проти випадіння волосся у жінок "Прогресив" Phyto Phytocyane Progressive Hair Loss Treatment For Women

Концентрований засіб проти випадання волосся у жінок "Прогресив" спрямований на коріння волосся. Ефективно уповільнює випадання волосся і стимулює їх зростання. Волосся стає сильнішим, густішим, покращується їх якість. Випускається в упаковці 12 ампул по 5 мл.

Призначення
Застосовується проти випадання волосся, що виникло в результаті: тривалого випадання волосся (понад 6 місяців), стоншування волосся. Прогресуюче випадання волосся у жінок, пов'язане з віком, менопаузою чи спадковістю. Підходить для всіх типів ослабленого волосся. Вікова категорія 18+.

Властивості
Засіб Фітоціан "Прогресив" відновлює щільність волосся, надає блиску локонам, збагачує вітамінами, попереджає витончення і витончення, віддаляє появу сивого волосся, посилює стійкість до руйнівних факторів.

Активні компоненти
Гідролізат люпину бореться з мінітюаризацією волосяних фолікулів і таким чином запобігає стоншенню волосся.
Запатентований органічний екстракт маки сприяє подовженню стадії росту волосся.
Запатентований екстракт тюльпану зміцнює структуру волосся.
99% інгредієнтів природного походження.

Результат
Відновлене, сильне волосся, максимально захищене від негативного впливу зовнішніх факторів.
Уповільнення випадання волосся – 87% (результати тесту за участю 75 добровольців через 3 місяці використання; відсоток добровольців). Підтверджена ефективність через 1 місяць використання – уповільнення випадання (результати тесту за участю 75 добровольців через 1 місяць використання). 92% загальне задоволення результатом через 3 місяці використання (результати тесту за участю 75 добровольців через 3 місяці використання). Стимулювання росту: + 8014 волосся (інструментальний вимір: кількість волосся на см² через 3 місяці використання; 75 жінок).

Спосіб застосування
Відкрийте ампулу та встановіть аплікатор. Після миття волосся нанести вміст ампули на шкіру голови по проділам. Злегка помасажувати. Не змивати. Укласти волосся.

Інтенсивний курс
3 ампули на тиждень протягом місяця, потім 1 ампула на тиждень протягом 2 місяців.
1 курс = 3 місяці = 2 упаковки.
Використовується інтенсивним курсом у разі випадання волосся або протягом усього року з метою профілактики, а також у програмі косметичного догляду за волоссям.

Склад:
Aqua / Water / Eau. Alcohol Denat.. Hydrolyzed Soy Protein. Glycerin. Pentylene Glycol. 3-aminopropane Sulfonic Acid. Pvp. Camellia Sinensis Leaf Extract. Panthenol. Pyridoxine Hcl. Sodium Chondroitin Sulfate. Propylene Glycol. Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract. Ginkgo Biloba Leaf Extract. Citric Acid. Potassium Sorbate. Sodium Benzoate. Ethyl Ester Of Hydrolyzed Silk. Maltodextrin. Trisodium Edta. Viburnum Prunifolium Extract. Ascorbic Acid. Tulipa Gesneriana Flower Extract. Biotin. 403.

Засіб проти випадіння волосся у жінок "Прогресив" Phyto Phytocyane Progressive Hair Loss Treatment For Women
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.