Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НІЧНИЙ КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ (ЗМІННИЙ БЛОК) LIERAC LIFT INTEGRAL THE REGENERATING NIGHT CREAM

Час застосування: Ніч
Бренд: Lierac
Тип продукту: Крем
Виробник: Lierac
Вік: 40+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Люкс
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Антивіковий
  • Відновлення
  • Ліфтинг
  • Від зморшок
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Нічний крем для обличчя (змінний блок) Lierac Lift Integral The Regenerating Night Cream фото
ОПИС

Нічний крем для обличчя (змінний блок) Lierac Lift Integral The Regenerating Night Cream

Змінний блок нічного крема для обличчя від Lierac Lift Integral представлений в упаковкі 50 мл. Засіб спеціально розроблений для нічного часу, щоб запобігти втраті пружності. Зволожуючий крем допомагає зміцнити та змінити контури обличчя, а також розгладжує зморшки, зменшуючи їхній зовнішній вигляд. Після нанесення швидко вбирається, не залишає неприємної липкої плівки. Має легку текстуру, приємний квітковий аромат. Підходить для всіх типів шкіри, навіть для чутливої шкіри. 

Призначення
Реструктуризуючий ліфтинг-крем. Покращує овал обличчя, підтягує обвислі контури, коригує недоліки нижньої частини обличчя (сприяє зменшенню другого підборіддя). Підходить для всіх типів шкіри навіть для чутливої шкіри. Призначений для жінок та чоловіків, 40+.

Активні компоненти
РНК троянди стимулює синтез колагену та пов'язаного з ним глікопротеїну (фібронектину), які необхідні для підтримки шкіри. Таким чином, він допомагає зберегти структуру шкіри, гнучкість та еластичність;
Чорний тюльпан сприяє синтезу еластину та пов'язаного з ним глікопротеїну (фібриліну), які необхідні для підтримки шкіри. Отже, він також допомагає підтримувати свою структуру, гнучкість та еластичність;
Гіалуронова кислота відома своїми зволожуючими властивостями. Він не тільки глибоко зволожує шкіру, але й підтягує дію.
Комплекс StructureLift зміцнює структуру шкіри завдяки впливу на її основні складові (колаген, еластин, гіалуронова кислота), щоб повернути шкірі пружність, еластичність та об'єм.

Рекомендація до застосування
Наносити ввечері на очищену шкіру обличчя.

Склад:
Aqua / Water / Eau. C15-19 Alkane. Caprylic/capric Triglyceride. Glycerin. Butyrospermum Parkii (Shea) Butter. C10-18 Triglycerides. Glycol Palmitate. Cetearyl Alcohol. Behenyl Alcohol. Rosa Canina Fruit Oil. Carbomer. Glyceryl Stearate. Jojoba Esters. Gluconolactone. Butylene Glycol. Parfum / Fragrance. Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax. Sodium Stearoyl Glutamate. Sodium Benzoate. Ethylhexylglycerin. Sodium Hydroxide. Hydrolyzed Hyaluronic Acid. Maltodextrin. Tocopherol. Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil. Polyglycerin-3. Calcium Gluconate. Tulipa Gesneriana Flower Extract. Rosa Centifolia Flower Extract. Ci 77491 / Iron Oxides. Silica. 4104a.

Нічний крем для обличчя (змінний блок) Lierac Lift Integral The Regenerating Night Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.