Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ШАМПУНЬ ДЛЯ СУХОГО ВОЛОССЯ З АВОКАДО BYPHASSE FAMILY FRESH DELICE SHAMPOO AVOCADO DRY HAIR

Час застосування: Універсальний
Бренд: Byphasse
Тип продукту: Шампунь
Тип волосся: Сухі
Виробник: DOBER IMPORT-EXPORT S.L.
Вік: від 18
Класифікація: Мідл-маркет
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для блиску
  • Очищення
  • Живлення
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Шампунь для сухого волосся з авокадо Byphasse Family Fresh Delice Shampoo Avocado Dry Hair фото
ОПИС

Шампунь для сухого волосся з авокадо Byphasse Family Fresh Delice Shampoo Avocado Dry Hair

Шампунь з авокадо призначений власникам сухого та пошкодженого волосся. Прекрасний відновлюючий шампунь із чудовими природними складовими містить екстракт авокадо, інгредієнт, що містить вітаміни С і В5, що мають зволожуючі та антиоксидантні властивості. Консистенція шампуню легко піниться, завдяки чому дбайливо очищує волосся. Вони стають податливими та м'якими. При регулярному використанні шампуню ви неодмінно побачите позитивні зміни. Волосся засяє зсередини, наповниться силою, стане значно еластичнішим і податливішим. Випускається обсягом 750 мл.

Призначення
Очищує, оживляє пошкоджене та сухе волосся, заповнює мікроушкодження на поверхні локонів, захищає, полегшує розчісування та процес укладання.

Результат
Волосся м'яке, зволожене, насичене зсередини, сильне і здорове.

Рекомендація до застосування
Нанести невелику кількість шампуню на вологе волосся, трохи помасажувати та змити великою кількістю проточної води. При потребі повторити.

Склад:
Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Benzoate, Laureth-2, Sodium Sulfate, Styrene/Acrylates Copolymer, Parfum (Fragrance), Potassium Sorbate, Glycerin, Citric Acid, Propylene Glycol, Triethanolamine, Sodium Lauryl Sulfate, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract, Gloconolactone, Calcium Gluconate, Amyl Cinnamal, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Шампунь для сухого волосся з авокадо Byphasse Family Fresh Delice Shampoo Avocado Dry Hair
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.