Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СИРОВАТКА ДЛЯ КОМПЛЕКСНОЇ КОРЕКЦІЇ ПРОБЛЕМНОЇ ШКІРИ EUCERIN DERMOPURE SERUM

Час застосування: Ніч
Бренд: Eucerin
Тип продукту: Сироватка
Виробник: Beiersdorf AG
Вік: 14+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Від запалення шкіри
  • Звуження пор
  • При вугрових висипаннях
  • Очищення
Для кого:
  • Унісекс
  • Підліткам
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Проблемна
  • Схильна до акне
Країна виробництва: Польща
Країна реєстрації: Німеччина
Сироватка для комплексної корекції проблемної шкіри Eucerin DermoPure Serum фото
ОПИС

Сироватка для комплексної корекції проблемної шкіри Eucerin DermoPure Serum

Сироватка для комплексної корекції проблемної шкіри DermoPURE – інноваційний засіб комплексної дії для жирної проблемної шкіри. Вона усуває локальні запалення, очищає та звужує пори, вирівнює поверхню шкіри. Засіб має потрійну дію проти забруднень шкіри: завдяки 10% гідроксикомплексу вона відкриває пори, видаляє відмерлі клітини шкіри та підтримує регенерацію шкіри. Крім того, сироватка для обличчя зменшує забруднення та запобігає їх повторному утворенню. Сироватка із протизапальним лікохалконом А допомагає зняти подразнення. Випускається у тубі об'ємом 40 мл.

Призначення
Усуває локальні запалення, очищує та звужує пори, вирівнює поверхню шкіри.

Активні компоненти
Карнітин регулює вироблення шкірного себуму, сприяючи засвоєнню жирних кислот у мітохондріях та перетворюючи їх на енергію. Таким чином, жирні кислоти більше не можуть перетворюватися на шкірний себум, тому його кількість значно зменшується. Локальне застосування Карнітину на шкірі дозволяє значно зменшити кількість шкірного себуму.
Власна субстанція шкіри, Молочна кислота, посилює кератолітичну та комедолітичну дію. Молочна кислота є природним зволожуючим фактором (ПУФ) та регулятором рівня pH.
Активний інгредієнт Декандіол довів відмінні антибактеріальні властивості, особливо проти бактерій (Propionibacterium acnes), які спричиняють дефекти, а також знімають роздратування. Крім того, цей компонент утримує вологу у шкірі.
Протизапальний Лікохалкон А активно доглядає запалені ділянки шкіри, зводить до мінімуму ризик подразнення та заспокоює почервоніння.

Результат
При регулярному використанні сироватка забезпечує чистіший колір обличчя.

Рекомендація до застосування
Використовуйте один раз на день. Бажано ввечері. Нанесіть невелику кількість (приблизно розміром із горошину) на добре очищене обличчя. Уникайте контакту з очима.

Склад:
Aqua, Glycolic Acid, Dimethicone, Glycerin, Tapioca Starch, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Sodium Hydroxide, Gluconolactone, PEG-40 Stearate, Salicylic Acid, PEG-150 Distearate, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Xanthan Gum, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Parfum.

Некомедогенно. Протестовано під контролем дерматологів.

Сироватка для комплексної корекції проблемної шкіри Eucerin DermoPure Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.