Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АНТИВІКОВА СИРОВАТКА З 3D ЕФЕКТОМ EUCERIN HYALURON-FILLER + ELASTICITY ANTI-AGE 3D SERUM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Eucerin
Тип продукту: Сироватка
Виробник: Beiersdorf AG
Вік: 45+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Антивіковий
  • Тьмяний колір обличчя
  • Від зморшок
  • Від пігментних плям
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Для всіх типів
Країна виробництва: Польща
Країна реєстрації: Німеччина
Антивікова сироватка з 3D ефектом Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Anti-Age 3D Serum фото
ОПИС

Антивікова сироватка з 3D ефектом Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Anti-Age 3D Serum

З віком наша шкіра зазнає різних змін. Вона виглядає менш однорідною, починає втрачати еластичність, а мімічні зморшки стають глибшими. Ця легка антивікова сироватка з 3D ефектом, спеціально розроблена для протидії цим ознакам старіння, ефективно бореться з трьома вимірами старіння шкіри. Його унікальні інгредієнти можуть зволожувати та помітно підтягувати шкіру, зменшуючи зморшки. Вони можуть стимулювати вироблення колагену, підвищуючи еластичність шкіри та покращуючи її пружність. А з активним інгредієнтом, який впливає на причину гіперпігментації, зменшуючи вироблення меланіну, ця сироватка також може запобігати та зменшувати вікові пігментні плями. Випускається обсягом 30 мл.

Призначення
Зменшує пігментні плями, помітно розгладжує глибокі зморшки, покращує еластичність шкіри та робить шкіру сяючою та молодою.

Активні компоненти
Арктіїн стимулює вироблення колагену, який підвищує еластичність шкіри і, отже, допомагає покращити її гнучкість.
Гіалуронова кислота є природною частиною сполучної тканини шкіри і має здатність утримувати воду. Ця здатність не лише глибоко зволожує шкіру, а й розгладжує її, допомагаючи зменшити тонкі лінії та зморшки.
Тіамідол є активним інгредієнтом, який впливає на причину гіперпігментації. Він знижує вироблення меланіну, що допомагає запобігти та зменшити темні плями.

Результат
Шкіра виглядає гладкою, пружною та доглянутою.

Рекомендація до застосування
Наносити вранці та ввечері на шкіру обличчя, шию та зону декольте ніжними масажними рухами, уникаючи області навколо очей.

Склад:
Aqua, Glycerin, Octocrylene, Alcohol Denat, Isopropyl Palmitate, Cetearyl Isononanoate, Distarch Phosphate, Methylpropanediol, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Sodium Hyaluronate, Arctium Lappa Fruit Extract, Glucosylrutin, Isoquercitrin, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Tocopherol, Dimethicone, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Chloride, Glyceryl Stearate, Sodium Polyacrylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Parfum.

Антивікова сироватка з 3D ефектом Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Anti-Age 3D Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.