Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АНТИ-ПІГМЕНТНИЙ КОРЕКТОР ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ EUCERIN ANTI-PIGMENT CORRETOR

Час застосування: Універсальний
Бренд: Eucerin
Тип продукту: Коректор для обличчя
Виробник: Beiersdorf AG
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Контур очей
  • Обличчя
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Коригуючий та маскуючий догляд
  • Від пігментних плям
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Шкіра з гіперпігментацією
Країна виробництва: Польща
Країна реєстрації: Німеччина
Анти-пігментний коректор для обличчя Eucerin Anti-Pigment Corretor фото
ОПИС

Анти-пігментний коректор для обличчя Eucerin Anti-Pigment Corretor

Меланін – натуральний пігмент, який надає кольору шкіри. Надмірне перебування на сонці, гормональні зміни та старіння можуть спричинити підвищення вироблення меланіну та провокувати гіперпігментацію. Гіперпігментація проявляється у вигляді темних кіл та вікових плям (також називають «пігментні плями»), що надають шкірі нерівномірного відтінку. Eucerin Anti-Pigment це нежирний гель з аплікатором для зменшення та попередження гіперпігментації, що полегшує нанесення саме на невеликі ділянки гіперпігментації. Випускається обсягом 8 мл.

Призначення
Зменшує темні плями та запобігає їх повторній появі. Ефективно діє проти сонячних та вікових темних плям. Вирівнює відтінок шкіри.

Властивості
Коректор містить Тіамідол – ефективний та запатентований інгредієнт, що діє на причину гіперпігментації, зменшуючи вироблення меланіну. Клінічно та дерматологічно доведено, що тіамідол зменшує темні плями та запобігає їх повторній появі. Перший результат помітний вже через два тижні, а при постійному використанні можна досягти стійкого ефекту.

Результат
Шкіра виглядає більш рівною та сяючою.

Рекомендації до застосування
Нанесіть засіб за допомогою краплеподібного спонжу або аплікатора на проблемні ділянки шкіри (темні кола навколо очей, куточки очей, носогубні складки), розтушовуючи його подушечками пальців або плоским пензлем. Для візуального освітлення обличчя розподіліть засіб на частини обличчя, що виступають, і за контуром губ.

Склад:
Alcohol Denat, Aqua, Glycerin, Isobutylamido Thiazoyl Resorcinol, Glucosylrutin, Isoquercitrin, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer.

Анти-пігментний коректор для обличчя Eucerin Anti-Pigment Corretor
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.