Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

НІЧНИЙ ДЕПІГМЕНТУЮЧИЙ КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ EUCERIN ANTI-PIGMENT NIGHT CREAM

Час застосування: Ніч
Бренд: Eucerin
Тип продукту: Крем
Виробник: Beiersdorf AG
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Відновлення
  • Від пігментних плям
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Шкіра з гіперпігментацією
  • Нормальна
  • Суха
Країна виробництва: Польща
Країна реєстрації: Німеччина
Нічний депігментуючий крем для обличчя Eucerin Anti-Pigment Night Cream фото
ОПИС

Нічний депігментуючий крем для обличчя Eucerin Anti-Pigment Night Cream

Меланін – натуральний пігмент, який надає кольору шкіри. Надмірне перебування на сонці, гормональні зміни та старіння можуть викликати підвищення вироблення меланіну та провокувати гіперпігментацію. Гіперпігментація проявляється у вигляді темних кіл та вікових плям (також називають «пігментні плями»), які надають шкірі нерівномірного відтінку. Нічний крем проти пігментних плям Eucerin Anti-Pigment допоможе вам домогтися більш однорідного, сяючого та молодого вигляду. Ніжний, нежирний крем легко тане на шкірі, обволікаючи шкіру дуже легким, заспокійливим ароматом, а формула починає працювати, показуючи перші видимі результати лише через два тижні. Рекомендується для нормальної, сухої шкіри обличчя з пігментацією. Випускається обсягом 50 мл.

Призначення
Зменшує темні плями та запобігає їх повторній появі. Ефективно діє проти сонячних та вікових темних плям. Вирівнює відтінок шкіри.

Властивості
Нічний депігментуючий крем містить тіамідол, ефективний запатентований інгредієнт, який діє на причину гіперпігментації, зменшуючи вироблення меланіну. Клінічно та дерматологічно доведено, що тіамідол зменшує темні плями та запобігає їх повторній появі. Перший результат помітний вже через два тижні, а при постійному використанні можна досягти стійкого ефекту. До складу цього нічного крему входить також декспантенол - активний інгредієнт, що сприяє регенерації клітин шкіри протягом ночі. Шкіра виглядає більш рівною та сяючою.

Результат
Шкіра набуває більш сяючого вигляду і більш рівного тону.

Рекомендації до застосування
Наносити невелику кількість крему ввечері на очищену шкіру обличчя і шиї, рівномірно розподіліть легкими поплескуючими рухами до повного вбирання.

Склад:
Aqua, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Alcohol Denat, Cetearyl Isononanoate, Squalane, Panthenol, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Coco-Glycerides, Butyrospermum Parkii Butter, Methylpropanediol, Lauroyl Lysine, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Tocopherol, Glucosylrutin, Carbomer, Chondrus Crispus Extract, Sodium Hydroxide, Isoquercitrin, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Parfum.

Нічний депігментуючий крем для обличчя Eucerin Anti-Pigment Night Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.