Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ДЕННИЙ ДЕПІГМЕНТУЮЧИЙ КРЕМ З SPF30 EUCERIN ANTI-PIGMENT TAG SPF30

Рівень SPF: SPF 30
Час застосування: Універсальний
Бренд: Eucerin
Тип продукту: Крем
Виробник: Beiersdorf AG
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Захист від сонця
  • Від пігментних плям
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Шкіра з гіперпігментацією
Країна виробництва: Польща
Країна реєстрації: Німеччина
Денний депігментуючий крем з SPF30 Eucerin Anti-Pigment Tag SPF30 фото
ОПИС

Денний депігментуючий крем з SPF30 Eucerin Anti-Pigment Tag SPF30

Досягніть рівного сяючого кольору обличчя за допомогою денного крему Eucerin Anti-Pigment Day Cream, щоденного зволожуючого крему для всіх типів шкіри, який забезпечує захист широкого спектру SPF 30 і зводить до мінімуму гіперпігментацію, допомагає домогтися більш однорідного і сяючого тону. Оскільки однією з найчастіших причин гіперпігментації є вплив ультрафіолету, крем з дуже тонким ароматом також забезпечує захист від сонця; захищає від променів UVA та UVB, які викликають передчасне старіння та сонячні опіки. При цьому зволожуючий денний крем Eucerin знижує можливість появи темних плям, викликаних сонячними променями, тому ви можете довше зберігати сяючий і рівний колір обличчя. Випускається обсягом 50 мл.

Призначення
Зменшує темні плями. Ефективно діє проти темних вікових плям. Сонцезахисний фактор SPF 30 запобігає утворенню нових пігментних плям. Вирівнює тон шкіри.

Властивості
Денний депігментуючий крем містить тіамідол, ефективний запатентований інгредієнт, який діє на причину гіперпігментації, зменшуючи вироблення меланіну. Клінічно та дерматологічно доведено, що тіамідол зменшує темні плями та запобігає їх повторній появі. Перший результат помітний вже через два тижні, а при постійному використанні можна досягти стійкого ефекту. До складу цього крему входить декспантенол – активний інгредієнт, що сприяє регенерації клітин шкіри протягом ночі. Шкіра виглядає більш рівною та сяючою.

Результат
Шкіра набуває більш сяючого вигляду і більш рівного тону.

Рекомендації до застосування
Наносити вранці на очищену шкіру обличчя, шиї та декольте. Поступово розподіліть легкими поплескуючими рухами до повного вбирання.

Склад:
Aqua, Homosalate, Alcohol Denat, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Butylene Glycol Dicaprylate-Dicaprate, Tapioca Starch, Distarch Phosphate, C12-15 Alkyl Benzoate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Tocopherol, Glucosylrutin, Isoquercitrin, Glycerin, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Sodium Chloride, Xanthan Gum, Carbomer, Sodium Hydroxide, Glyceryl Stearate, Sodium Stearoyl Glutamate, Dimethicone, Phenoxyethanol, Trisodium EDTA, Parfum.

Денний депігментуючий крем з SPF30 Eucerin Anti-Pigment Tag SPF30
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.