Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СОНЦЕЗАХИСНИЙ УЛЬТРАЛЕГКИЙ КРЕМ-ГЕЛЬ З МАТУЮЧИМ ЕФЕКТОМ З SPF 50+ EUCERIN SUN GEL-CREME OIL CONTROL SPF 50+

Рівень SPF: SPF 50+
Час застосування: День
Бренд: Eucerin
Тип продукту: Крем-гель
Виробник: Beiersdorf AG
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Матування
  • Від фотостаріння
  • Регулювання жирності
  • Водостійкий
  • Захист від сонця
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Проблемна
  • Жирна
  • Схильна до акне
Країна виробництва: Польща
Країна реєстрації: Німеччина
Сонцезахисний ультралегкий крем-гель з матуючим ефектом з SPF 50+ Eucerin Sun Gel-Creme Oil Control SPF 50+ фото
ОПИС

Сонцезахисний ультралегкий крем-гель з матуючим ефектом з SPF 50+ Eucerin Sun Gel-Creme Oil Control SPF 50+

Сонцезахисний крем-гель для обличчя Eucerin Oil Control SPF 50+ має надійний захист від УФ-випромінювання за допомогою вдосконаленої спектральної технології для жирної, проблемної та схильної до акне шкіри. Себорегулюючі та поглинаючі властивості сонцезахисного крему забезпечують 8-годинний захист від появи жирного блиску. Таким чином обличчя зберігає натуральну матовість протягом тривалого часу. Крім того, наявність кольорових пігментів допомагає вирівняти тон шкіри. Легка текстура не залишає жирного чи липкого покриття, швидко вбирається. Випускається обсягом 50 мл.

Призначення
Матує шкірний покрив, перешкоджає фотостарінню та гіперпігментації. Контролює вироблення шкірного сала, залишаючи матову шкіру протягом 8 годин, нейтралізує вільні радикали. Підтримує власний механізм відновлення ДНК шкіри.

Активні компоненти
Технологія Oil Control поєднує в собі абсорбуючі мікрочастинки та L-карнітин, які зменшують кількість шкірного сала на шкірі, тому вона виглядає сухою та матовою до восьми годин.
Лікохалкон А є потужним антиоксидантом і протизапальним засобом, який зменшує почервоніння і допомагає заспокоїти подразнення.
Гліциретинова кислота, натуральний активний компонент, що міститься в корінні рослини китайської солодки, допомагає захистити шкіру від шкідливих вільних радикалів, одночасно підтримуючи власний механізм відновлення ДНК шкіри.

Рекомендації до застосування
Наносити вранці після або замість звичайного денного доглядового засобу.

Склад:
Aqua, Alcohol Denat, CI 77891, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Dibutyl Adipate, Butylene Glycol Dicaprylate-Dicaprate, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Silica, Silica Dimethyl Silylate, Cocoglycerides, Copernicia Cerifera Cera, Carnitine, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Glycyrrhetinic Acid, Glycerin, Tapioca Starch, Chondrus Crispus Extract, Hydroxypropyl Methylcellulose, Xanthan Gum, Behenyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Myristic Acid, Arachidic Acid, Oleic Acid, Palmitic Acid, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, Hydroxyacetophenone, Phenoxyethanol, CI 77492, CI 77491, CI 77499.

Сонцезахисний ультралегкий крем-гель з матуючим ефектом з SPF 50+ Eucerin Sun Gel-Creme Oil Control SPF 50+
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.