Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ПОДВІЙНА СИРОВАТКА ДЛЯ ЗМЕНШЕННЯ ТА ПОПЕРЕДЖЕННЯ ГІПЕРПІГМЕНТАЦІЇ EUCERIN ANTI-PIGMENT SERUM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Eucerin
Тип продукту: Спрей
Виробник: Beiersdorf AG
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Освітлення
  • Від пігментних плям
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Шкіра з гіперпігментацією
Країна виробництва: Польща
Країна реєстрації: Німеччина
Подвійна сироватка для зменшення та попередження гіперпігментації Eucerin Anti-Pigment Serum фото
ОПИС

Подвійна сироватка для зменшення та попередження гіперпігментації Eucerin Anti-Pigment Serum

Меланін - це природний пігмент, що надає кольору шкіри. Під впливом сонячних променів, гормонів та процесів старіння вироблення меланіну може збільшуватися, що призводить до гіперпігментації. Гіперпігментація проявляється у вигляді темних ділянок та вікових плям, які надають шкірі нерівномірного відтінку. Подвійна сироватка від Eucerin поєднує дует потужних активних інгредієнтів, які зменшують видимість і рецидив пігментних плям всього за два тижні. Засіб ефективно бореться з темними плямами та гіперпігментацією, забезпечуючи тривале зволоження. Легка, рідка текстура яка бістро вбирається, миттєво надає освіжаючого відчуття. Випускається обсягом 30 мл.

Призначення
Ефективно зменшує пігментні плями та запобігає їх повторній появі. Оновлює зовнішній вигляд шкіри.

Властивості
Сироватка містить тіамідол, ефективний запатентований інгредієнт, що діє на причину гіперпігментації, зменшуючи вироблення меланіну. Клінічно та дерматологічно доведено, що тіамідол зменшує темні плями та запобігає їх повторній появі. Перший результат помітний вже через два тижні, а при постійному використанні можна досягти стійкого ефекту. Завдяки концентрованим високо- та низькомолекулярним гіалуроновим кислотам шкіра інтенсивно зволожується, насичується живильними елементами, розгладжуються зморшки. Сироватка має антиоксидантну дію, підтримує оптимальний баланс вологи та усуває неприємне відчуття сухості.

Результат
Шкіра набуває більш сяючого вигляду і більш рівного тону.

Рекомендації до застосування
Наносити вранці та ввечері на очищену шкіру обличчя, шиї та декольте. Поступово розподіліть легкими поплескуючими рухами до повного вбирання.

Склад:
Aqua, Alcohol Denat, Butylene Glycol, Glycerin, Octocrylene, Isopropyl Palmitate, Cetearyl Isononanoate, Distarch Phosphate, Methylpropanediol, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Sodium Ascorbyl Phosphate, Sodium Hyaluronate, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Tocopherol, Glucosylrutin, Sodium Stearoyl Glutamate, Glyceryl Stearate, Sodium Polyacrylate, Dimethicone, Isoquercitrin, Citric Acid, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Parfum.

Подвійна сироватка для зменшення та попередження гіперпігментації Eucerin Anti-Pigment Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.