Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЛОСЬОН ДЛЯ АТОПІЧНОЇ ШКІРИ ТІЛА EUCERIN ATOPICONTROL BODY CARE LOTION

Час застосування: Універсальний
Бренд: Eucerin
Тип продукту: Лосьйон
Виробник: Beiersdorf AG
Вік: Від 6 місяців
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Проти свербежу
  • Від сухості і лущення
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Дітям
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Подразнена
  • Схильна до атопії
  • Суха
Країна виробництва: Польща
Країна реєстрації: Німеччина
Лосьон для атопічної шкіри тіла Eucerin AtopiControl Body Care Lotion фото
ОПИС

Лосьон для атопічної шкіри тіла Eucerin AtopiControl Body Care Lotion

Лосьйон Eucerin AtopiControl піклується про шкіру під час безсимптомної та гострої фази нейродерміту. Жирні кислоти омега-6 та заспокійливий лікохалкон А ефективно допомагають шкірі регенерувати, відновлюють природний бар'єр шкіри та роблять її більш пружною. Водно-олійний лосьйон, легко вбирається, зволожує та пом'якшує шорсткість атопічної шкіри. Завдяки відсутності ароматів, барвників та парабенів ризик подразнення шкіри та алергії особливо низький. Згідно з дерматологічними дослідженнями, він підходить для дорослих, дітей та немовлят від 3 місяців. Випускається обсягом 250 мл.

Призначення
Заспокоює подразнення та почервоніння на шкірі. Відчутно полегшує і знімає свербіж. Відновлює природний бар'єр шкіри.

Активні компоненти
Лікохалкон А, що міститься в корені китайської солодки, має потужну протизапальну та антиоксидантну дію (виконує антиоксидантну дію в глибоких шарах епідермісу та надійно захищає клітини шкіри від пошкоджень, викликаних вільними сонячними радикалами, швидко зменшує почервоніння та допомагає заспокоїти запалення).
Олія примули вечірньої є природним рослинним жиром високої якості, який містить високий відсоток омега-6 жирних кислот, а саме ліноленової та гамма-ліноленової кислоти. Вони допомагають стабілізувати природний захисний бар'єр шкіри та зменшити втрату вологи, яка, у свою чергу, заспокоює та живить огрубілу та суху шкіру.
Олія виноградних кісточок є багатим джерелом незамінних жирних кислот і вітаміну Е. Поліфеноли та флавоноїди, які знаходяться в олії виноградних кісточок, містять сильні антиоксидантні сполуки і, таким чином, забезпечують захист від пошкоджень, спричинених вільними радикалами, в той час як лінолева кислота пом'якшує та живить шкіру.

Результат
При регулярному використанні свербіж та відчуття стягнутості зменшуються, і покрови стають м'якими та помітно гладкішими.

Рекомендації до застосування
Наносити один або два рази на день, або за необхідності.

Склад:
Aqua, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Vitis Vinifera Seed Oil, Oenothera Biennis Oil, Octyldodecanol, Peg-7 Hydrogenated Castor Oil, Dimethicone, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Ceramide 3, Tocopherol, Ozokerite, Sorbitan Isostearate, Methoxy Peg-22/dodecyl Glycol Copolymer, Peg-45/dodecyl Glycol Copolymer, Peg-2 Hydrogenated Castor Oil, Hydrogenated Castor Oil, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Sodium Citrate, Magnesium Sulfate, Bht, 1,2-hexanediol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate.

Не містить кортизону, без запаху, ароматизаторів, барвників та парабенів.

Лосьон для атопічної шкіри тіла Eucerin AtopiControl Body Care Lotion
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.