Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

БАЛЬЗАМ ДЛЯ ГУБ З SPF 15 EUCERIN LIP AKTIV SPF 15

Рівень SPF: SPF 15
Час застосування: Універсальний
Бренд: Eucerin
Тип продукту: Бальзам для губ
Виробник: Beiersdorf AG
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Губи
Призначення товару:
  • Захист від сонця
  • Від подразнення шкіри
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Бальзам для губ з SPF 15 Eucerin Lip Aktiv SPF 15 фото
ОПИС

Бальзам для губ з SPF 15 Eucerin Lip Aktiv SPF 15

Бальзам для губ  Eucerin розроблений спеціально для сухої, чутливої ​​та загрубілої шкіри губ. Завдяки унікальній формулі, бальзам для губ створює захисний бар'єр на шкірі губ та ізолює її від подальшої агресії, швидко повертає комфорт та еластичність сухій, потрісканій шкірі та сприяє її глибокій регенерації. Бальзам має дуже ніжну текстуру, тане на губах, легко наноситься. Тільки одне нанесення – і ваші губи зволожені та наповнені. Випускається обсягом 4,8 г.

Призначення
Заспокоює подразнення тонкої шкіри. Захищає від агресивної дії сонячних променів, вітру, холоду, перепадів температур. Зменшує чутливість.

Активні компоненти
Пантенол (вітамін групи В) запускає регенерацію клітин. Його регулярна дія забезпечує усунення недоліків та дискомфорту у вигляді шорсткості, стягнутості, тріщин.
Вітамін Е (антиоксидантний "агент") - нейтралізує вільні радикали, тим самим уникаючи окислювального стресу, а також підтримує зволоженість шкіри.
SPF 15 створює невидимий щит, який блокує дію ультрафіолетового випромінювання.

Рекомендації до застосування
Наносити на чисті губи в міру потреби.

Склад:
Cera Microcristallina, Octyldodecanol, Hydrogenated Polydecene, Ricinus Communis Seed Oil, Cetyl Palmitate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Panthenol, Ethylhexyl Triazone, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Copernicia Cerifera Cera, Aqua, Tocopheryl Acetate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Simmondsia Chinensis, Bisabolol, Cera Alba.

Бальзам для губ з SPF 15 Eucerin Lip Aktiv SPF 15
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.