Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

AGE LIFT РОЗГЛАДЖУЮЧИЙ ДОГЛЯД ДЛЯ КОНТУРУ ОЧЕЙ URIAGE AGE LIFT SMOOTHING EYE CARE

Час застосування: Універсальний
Бренд: Uriage
Тип продукту: Крем
Виробник: Uriage
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Контур очей
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Ліфтинг
  • Від зморшок
  • Від набряків і темних кіл
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Франція
Age Lift розгладжуючий догляд для контуру очей Uriage Age Lift Smoothing Eye Care фото
ОПИС

Age Lift розгладжуючий догляд для контуру очей Uriage Age Lift Smoothing Eye Care

Цей шовковистий розгладжуючий крем для шкіри контуру очей діє одночасно на зморшки, пружність, і на щоденні подразники шкіри: синє світло, забруднення навколишнього середовища, стрес, втома. Крем коригує вікові зміни шкіри контуру очей. Підходить для чутливої шкіри. Форма випуску – флакон з помпою. Об'єм 15 мл.

Призначення
Підтягує та розгладжує шкіру контуру очей, помітно зменшуючи глибокі та дрібні зморшки. Зменшує темні кола та набряки під очима. Впливає як на ознаки старіння, та і захищає від щоденної агресії, впливу якої зазнає шкіра. Відновлює життєву силу та сяйво шкіри.

Активні інгредієнти
Термальна вода Uriage пом'якшує та заспокоює всі типи шкіри, навіть чутливу.
Ретинілпальмітат - це похідне ретинолу, що використовується через його ефективність та високу переносимість. В результаті він прискорює оновлення клітин шкіри і помітно зменшує появу ліній і зморшок, роблячи шкіру гладкою, пружною та сяючою.
Гіалуронова кислота з низькою молекулярною масою має здатність поповнювати запаси вологи в шкірі, забезпечуючи її еластичність та молодість. Вона не лише зволожує шкіру, а й розгладжує її, зменшуючи появу тонких ліній та зморшок, а також підвищуючи пружність шкіри.
Олія ши робить шкіру еластичною та надовго зволоженою.
Сульфат декстрану та перламутрові світловідбиваючі мікрочастинки зменшують появу темних кіл і мішків під очима.

Результат
Шкіра навколо очей розгладжується та зволожується. Зменшуються прояви зморшок, набряклості та темні кола, а область навколо очей стає більш відпочившою.

Рекомендації до застосування
Наносити вранці та/або ввечері, злегка поплескуючи кінчиками пальців в області контуру очей.

Не застосовувати жінкам під час вагітності.

Склад:
Aqua (Water, Eau), Dimethicone, Butylene Glycol, Diglycerin, Silica, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetyl Alcohol, Squalane, Jojoba Esters, 1,2-hexanediol, Boron Nitride0, Glyceryl Stearate, Peg- , Helianthus Annuus Seed Cera (Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax), Dimethiconol, Polyacrylate Crosspolymer-6, Sodium Acrylate/sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Sodium Dextran Sulfate, Caesalpinia Spinosa, , Polysorbate 80, Tocopheryl Acetate, Kappaphycus Alvarezii Extract, O-cymen-5-ol, Ci 77891 (Titanium Dioxide), Acacia Decurrens Flower Cera (Acacia Decurrens Flower Wax), Polyglycerin-3, Retinyl Palmit Hydroxide, Sorbitan Oleate, T-butyl Alcohol, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract, Spirulina Platensis Extract, Tocopherol.

Протестовано під офтальмологічним контролем. Без ароматизаторів.

Age Lift розгладжуючий догляд для контуру очей Uriage Age Lift Smoothing Eye Care
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.