Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

AGE LIFT ДЕННИЙ ЗМІЦНЮЮЧИЙ РОЗГЛАДЖУЮЧИЙ КРЕМ URIAGE AGE LIFT FIRMING SMOOTHING DAY CREAM

Час застосування: День
Бренд: Урьяж
Тип продукту: Крем
Виробник: Uriage
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Ліфтинг
  • Від зморшок
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Нормальна
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Франція
Age Lift денний зміцнюючий розгладжуючий крем Uriage Age Lift Firming Smoothing Day Cream фото
ОПИС

Age Lift денний зміцнюючий розгладжуючий крем Uriage Age Lift Firming Smoothing Day Cream

Денний зміцнюючий розгладжуючий крем діє як на зморшки, так і на пружність, захищаючи шкіру від щоденних зовнішніх впливів, таких як синє світло, забруднення навколишнього середовища, стрес і втома. Формула містить похідне ретинолу у поєднанні з гіалуроновою кислотою для інтенсивного омолоджувального ефекту. Разом ці інгредієнти працюють синергетично, зменшуючи появу глибоких та дрібних зморшок, підвищуючи пружність шкіри. Комплекс Blue Light Barrier захищає від шкідливого впливу синього світла, а рослинні воски та полісахариди тропічних і лугових рослин запобігають прилипанням частинок забруднення. Нарешті, олія каріте забезпечує живлення та еластичність шкіри. Підходить для нормальної, сухої шкіри обличчя, зокрема й чутливої. Форма випуску – флакон-помпа. Об'єм 40 мл.

Призначення
Запобігає та коригує ознаки старіння, зменшує появу глибоких та дрібних зморшок, бореться із втратою пружності, захищає шкіру від забруднень та синього світла, надовго зволожує шкіру.

Активні компоненти
Термальна вода Uriage зміцнює, захищає, зволожує та заспокоює шкіру будь-якого типу, навіть чутливу.
Запатентований комплекс Blue Light Barrier (BLB) оберігає шкіру від цифрового старіння, захищає від забруднень та негативного впливу синього світла.
Ретинол оновлює, уповільнює процес старіння, підтримує цілісність структурних сполук, освітлює, розгладжує.
Гіалуронова кислота зв'язує та утримує вологу, покращує проникнення у шкіру корисних речовин, підвищує пружність.
Рослинні воски та полісахариди тропічних і лугових рослин створюють захисний шар на шкірі і тим самим захищають її від частинок забруднення.
Олія каріте робить шкіру еластичною та надовго зволоженою.

Результат
Зморшки зменшуються, а пружність шкіри підвищується. Шкіра зволожена. Контури обличчя стають чіткішими, а якість шкіри покращується.

Рекомендація до застосування
Наносити вранці на добре очищену та суху шкіру. Уникати контакту з очима.

Не застосовувати жінкам під час вагітності.

Склад
Aqua (Water, Eau), Dimethicone, Cetearyl Ethylhexanoate, Diglycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Hydrogenated Polydecene, Isononyl Isononanoate, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Squalane, Dicaprylyl Carbonate, Glycerin, Butylene Glycol, Jojoba Esters, 1,2-Hexanediol, Boron Nitride, Steareth-2, Steareth-21, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Sodium Hyaluronate, Croton Lechleri Resin Extract, Tocopherol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Cetyl Alcohol, Polyglycerin-3, Parfum (Fragrance), Polyacrylate Crosspolymer-6, CI 77891 (Titanium Dioxide), Chlorphenesin, Caesalpinia Spinosa Fruit Extract, Mica, O-Cymen-5-Ol, Acacia Decurrens Flower Cera (Acacia Decurrens Flower Wax), Helianthus Annuus Seed Cera (Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax), Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Kappaphycus Alvarezii Extract, Adenosine, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract, Tin Oxide, T-Butyl Alcohol, Citric Acid.

Age Lift денний зміцнюючий розгладжуючий крем Uriage Age Lift Firming Smoothing Day Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.