Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СЕНСІФІН AR ТОНАЛЬНИЙ КРЕМ SVR SENSIFINE AR TINTED CREAM UNIFYING ANTI-REDNESS CARE

Час застосування: День
Бренд: SVR
Тип продукту: Тональний крем
Виробник: Laboratoires SVR
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Тонування
  • Зменшення почервоніння
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Схильна до почервоніння
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Сенсіфін AR тональний крем SVR Sensifine AR Tinted Cream Unifying Anti-Redness Care фото
ОПИС

Сенсіфін AR тональний крем SVR Sensifine AR Tinted Cream Unifying Anti-Redness Care

SVR Sensifine AR Tinted Cream – це тональний крем, який зменшує почервоніння шкіри обличчя та має терморегулюючу дію. Відразу після нанесення заспокоює та зменшує дискомфорт, пов'язаний з відчуттям печіння та розацеа. Миттєво приховує почервоніння, забезпечуючи рівний сяючий колір обличчя протягом дня. Без ефекту маски. Натуральні пігменти у складі, поєднуються з усіма типами шкіри зі схильністю до почервонінь. Підходить для дорослих. Випускається у флаконі з помпою 40 мл.

Призначення
Сенсифін AR тональний крем миттєво знімає почервоніння на шкірі, схильні до почервоніння.
Діє як «вогнегасник», який швидко заспокоює шкіру та знімає почервоніння на шкірі, схильній до почервоніння. Вирівнює тон шкіри.
8-годинний ефект природного покриття.
Формула Сенсифін AR адаптується до кольору обличчя, створюючи другу шкіру.

Властивості
Ретельно збалансована комбінація з 4 натуральних пігментів (білий, жовтий, червоний, чорний), що поєднується зі шкірою, схильною до почервоніння. Цей стан шкіри в основному вражає людей зі світлою, тонкою шкірою та шкірою, схильною до подразнення. Інновація в області водно-дисперсних пігментів: пігменти забезпечують стійкий колір протягом 8 годин з відчуттям "голої шкіри". Результат: ультраприродне, рівне покриття без ефекту маски. Одного нанесення достатньо, щоб миттєво освіжити і покращити колір обличчя. Ретельно збалансована суміш пігментів забезпечує легке покриття відповідно до індивідуальних потреб шкіри.

Активні компоненти
Екстракт солодки: заспокоює та знімає подразнення реактивної шкіри.
1.25% Endothelyol: зменшує запалення та почервоніння та обмежує появу нових кровоносних судин, контролюючи неоваскуляризацію всього за 28 днів.
Терморегулюючий компонент: знижує температуру шкіри, створюючи відчуття свіжості. На 50% ефективніше за ментол і краще переноситься.
Натуральні пігменти: ефективно та природно зменшує почервоніння та вирівнює колір обличчя на 8 годин. Без ефекту маски.
89% інгредієнтів натурального походження.

Рекомендація до застосування
Наносити вранці на суху та чисту шкіру обличчя.

Склад:
Aqua/Water/Eau, Squalane, Caprylic/capric Triglyceride, Propanediol, Ci 77891 (Titanium Dioxide), Glyceryl Stearate Se, Silica, Boron Nitride, C14-22 Alcohols, Potassium Cetyl Phosphate, Pentylene Glycol, Ci 77492 (Iron Oxides), Dipotassium Glycyrrhizate, Glycerin, C12-20 Alkyl Glucoside, 1,2-hexanediol, Caprylyl Glycol, Ci 77491 (Iron Oxides), Xanthan Gum, Hydroxyethyl Acrylate/sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Methyl Diisopropyl Propionamide, Citric Acid, Aluminum Hydroxide, Ci 77499 (Iron Oxides), Algin, Rosmarinyl Glucoside, Caffeyl Glucoside, Gallyl Glucoside, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate.

Сенсіфін AR тональний крем SVR Sensifine AR Tinted Cream Unifying Anti-Redness Care
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.