Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГЕЛЬ-КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ ПРОТИ ЗМОРШОК FILORGA TIME-FILLER 5 XP CORRECTION CREAM-GEL ALL TYPES OF WRINKLES

Час застосування: Універсальний
Бренд: Filorga
Тип продукту: Крем
Виробник: Laboratoires Filorga
Вік: 30+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Люкс
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Для пружності шкіри
  • Антивіковий
  • Мімічні зморшки
  • Матування
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Жирна
  • Комбінована
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Гель-крем для обличчя проти зморшок Filorga Time-Filler 5 XP Correction Cream-Gel All Types Of Wrinkles фото
ОПИС

Гель-крем для обличчя проти зморшок Filorga Time-Filler 5 XP Correction Cream-Gel All Types Of Wrinkles

Гель-крем для обличчя та шиї від Filorga включає основну формулу 5XP, натхненну п'ятьма областями знань естетичної медицини, для розгладження п'яти типів зморшок: мімічних, глибоких, зморшок зневоднення, поверхневих зморшок і зморшок на шиї. Розгладжуюча текстура засобу яка збагачена цинком миттєво і надовго матує вашу шкіру. Ідеально підходить для комбінованої та жирної шкіри. Вікова категорія від 30+. Випускається обсягом 50 мл.

Призначення
Заповнює та надає пружність шкірі обличчя та шиї, допомагаючи розгладити та запобігти всім типам зморшок та мімічних зморшок. Зволожує шкіру, роблячи її гладкою, м'якою та з максимальним комфортом. Помітно покращує колір шкіри.

Активні компоненти
Інкапсульована гіалуронова кислота у поєднанні з потужним пептидом не лише глибоко зволожує шкіру, а й помітно розгладжує глибокі зморшки.
NCEF, що є ексклюзивним поліревіталізуючим комплексом, містить 50 інгредієнтів, інтегрованих у концентрації, порівняні з використовуваними в мезоін'єкціях Filorga. Це може помітно покращити загальний вигляд шкіри.
Пальмітоїл трипептид-38 діє як філероподібний пептид. Це допомагає розслабити риси обличчя і таким чином звести до мінімуму мімічні зморшки.
Морський фенхель має легкий пілінговий ефект, допомагаючи боротися з поверхневими зморшками.

Спосіб застосування
Наносити щодня вранці та ввечері на очищену шкіру обличчя та шиї.

Склад
Aqua (Water), Glycerin, Propylheptyl Caprylate, Silica, Dicaprylyl Carbonate, Squalane, Imperata Cylindrica Root Extract, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Zinc PCA, Nctf Chronospheres, Polyacrylate Crosspolymer-6, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Sucrose Palmitate, 1,2-Hexanediol, Parfum (Fragrance), Cetyl Alcohol, Stearalkonium Hectorite, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Linoleate, Tocopheryl Acetate, Propylene Carbonate, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Biosaccharide Gum-1, Carbomer, Sodium Phytate, Hydrogenated Vegetable Oil, Adenosine, Anigozanthos Flavidus Extract, Benzyl Alcohol, Sodium Lactate, Sodium Hydroxide, Caprylyl Glycol, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Glyceryl Caprylate, Levulinic Acid, Citric Acid, T-Butyl Alcohol, Polysorbate 20, Potassium Sorbate, Sodium Citrate, Sodium Hyaluronate, Crithmum Maritimum Extract, P-Anisic Acid, Tocopherol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7.
 

Гель-крем для обличчя проти зморшок Filorga Time-Filler 5 XP Correction Cream-Gel All Types Of Wrinkles
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.