Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЧОЛОВІЧИЙ ШАМПУНЬ-ГЕЛЬ ДЛЯ ДУШУ GROOVY PARADISE BYPHASSE MEN GEL-SHAMPOO 2 IN 1 GROOVY PARADISE

Час застосування: Універсальний
Бренд: Byphasse
Тип продукту: Шампунь
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: DOBER IMPORT-EXPORT S.L.
Вік: від 18
Класифікація: Мідл-маркет
Зона застосування:
  • Волосся
  • Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для душа
  • Очищення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Чоловічий шампунь-гель для душу Groovy Paradise Byphasse Men Gel-Shampoo 2 In 1 Groovy Paradise фото
ОПИС

Чоловічий шампунь-гель для душу Groovy Paradise Byphasse Men Gel-Shampoo 2 In 1 Groovy Paradise

Універсальний шампунь-гель для чоловіків Byphasse Men Gel-Shampoo 2 In 1 Groovy Paradise підкорить навіть найвибагливішого сучасного джентльмена бездоганними доглядовими властивостями та захоплюючим ароматом з першої миті використання. Його м'яка очищаюча формула дбайливо усуває різного роду забруднення як зі шкіри тіла, так і з волосся. Гігієнічний продукт підтримує оптимальний гідроліпідний баланс епідермісу, делікатно пом'якшує і ефективно зміцнює його. Він має потужні освіжаючі, відновлюючі та антисептичні властивості. Засіб після застосування замість звичних стягнутості та лущення, залишає лише відчуття комфорту та чистоти. Воно переливається чарівною, мужньою, хвилюючою пахощами, яка гармонійно доповнить образ харизматичного джентльмена. Підходить для всіх типів шкіри та волосся. 

Призначення
Дбайливо усуває різні забруднення як зі шкіри тіла, так і з волосся. Засіб відмінно освіжає, добре тонізує та ефективно зміцнює епідерміс.

Результат
Дарує шкірі гладкість, бархатистість, пружність, а волоссю - життєву енергію, шовковистість і м'якість.

Рекомендація до застосування
Щоденний догляд за тілом та волоссям. Нанесіть невелику кількість вологу шкіру. Помасажуйте його, поки не отримаєте м'яку піну, а потім промийте теплою водою.

Склад:
Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Parfum (Fragrance), PEG-7 Glyceryl Cocoate, Citric Acid, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone. 1), CI 14700 (FD&C Red No. 4).

Чоловічий шампунь-гель для душу Groovy Paradise Byphasse Men Gel-Shampoo 2 In 1 Groovy Paradise
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.