Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГЕЛЬ ДЛЯ ДУШУ "КВІТИ ТІАРИ" BYPHASSE PLAISIR SHOWER GEL TIARE FLOWER

Час застосування: Універсальний
Бренд: Byphasse
Тип продукту: Гель
Виробник: DOBER IMPORT-EXPORT S.L.
Вік: від 18
Класифікація: Мідл-маркет
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для душа
  • Очищення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Гель для душу
ОПИС

Гель для душу "Квіти тіари" Byphasse Plaisir Shower Gel Tiare Flower

Byphasse гель для душу з квітками тіаре - це високоякісний очищаючий засіб за допомогою якого ви проведете шикарну процедуру купання, дбайливо очистивши кожен покрив від забруднень. Крім основних властивостей ніжний гель має ароматний аромат, спів магічної квітки тіаре, що виділяє солодкувато-медові і м'які квіткові акорди. Здійснення спа-ритуалу разом з таким чудовим помічником буде максимально приємним і легким, дозволить вам розслабитися і відпочити від звичайних турбот. Купання наповнить вас енергією та створить чудовий настрій. Підходить для всіх типів шкіри. 

Призначення
Делікатно очищає, глибоко живить та щедро зволожує шкірний покрив. Не порушує природний pH-баланс епідермального шару та не залишає після використання дискомфортної стягнутості.

Рекомендація до застосування
Нанесіть невелику кількість вологу шкіру. Помасажуйте його, поки не отримаєте м'яку піну, а потім промийте теплою водою.

Склад:
Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Parfum (Fragrance), Laureth-3, Glycerin, Polyquaternium-7, Citric Acid, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Phenoxyethanol, Methylchloroisothiazolinone, Sodium Benzoate, Gardenia Taitensis Flower Extract, Methylisothiazolinone, Coumarin, CI 15510 (D&C Orange No. 4).

Гель для душу "Квіти тіари" Byphasse Plaisir Shower Gel Tiare Flower
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.