Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ-ДОГЛЯД ДЛЯ ДУШУ "КВІТИ ВАНІЛІ" BYPHASSE CARESSE SHOWER CREAM VANILLA FLOWER

Час застосування: Універсальний
Бренд: Byphasse
Тип продукту: Гель
Виробник: DOBER IMPORT-EXPORT S.L.
Вік: від 18
Класифікація: Мідл-маркет
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Для душа
  • Очищення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Крем-догляд для душу
ОПИС

Крем-догляд для душу "Квіти ванілі" Byphasse Caresse Shower Cream Vanilla Flower

Крем-догляд для душу "Квіти ванілі" від іспанського бренду Byphasse перетворить звичайні щоденні процедури на справжній SPA-ритуал, подарувавши відчуття повного оновлення тіла. Засіб має повітряну консистенцію, яка при зіткненні з водою утворює ніжну піну. Вона відмінно очищує шкіру від забруднень, поту та надлишку себуму, а також легко змивається. Збагачена формула Byphasse екстрактом ванілі та маслом солодкого мигдалю також надає пом'якшувальну, зволожуючу, поживну дію, залишаючи шкірний покрив гладким і шовковистим, підвищуючи його захисні функції та прискорюючи процеси регенерації. Прекрасний аромат крему, наповнений пряно-солодкими акордами, допоможе розслабитися і відчути приплив сил. Підходить для всіх типів шкіри, унісекс. Випускається обсягом 500 мл, 600 мл та 1000 мл.

Призначення
Ретельно видаляє забруднення, піт та надлишок себуму, даруючи відчуття чистоти та свіжості.

Результат
При систематичному використанні шкіра стає м'якшою, забруднення зникають. Засіб подарує шкірі м'якість і комфортне відчуття, позбавить сухості та стягнутості.

Рекомендація до застосування
Невелику кількість гелю нанесіть на вологе тіло або губку, збийте в ніжну піну та змийте теплою водою.

Склад:
Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Parfum (Fragrance), Glycerin, Laureth-3, Styrene/Acrylates Copolymer, Polyquaternium-7, Triethanolamine, Magnesium Nitrate, Prunusmyg Glycol, Magnesium Chloride, Cetearyl Glucoside, Methylchloroisothiazolinone, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Glyceryl Stearate SE, Methylisothiazolinone, Xanthan Gum, Sorbitol, Benzoic Acid, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Dehydro.

Крем-догляд для душу "Квіти ванілі" Byphasse Caresse Shower Cream Vanilla Flower
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.