Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МАСКА ДЛЯ ВСІХ ТИПІВ ВОЛОССЯ З МУЛЬТИВІТАМІННИМ КОМПЛЕКСОМ BYPHASSE FAMILY MULTIVITAMIN COMPLEXE MASK

Час застосування: Універсальний
Бренд: Byphasse
Тип продукту: Маска
Тип волосся: Для всіх типів
Виробник: DOBER IMPORT-EXPORT S.L.
Вік: від 18
Класифікація: Мідл-маркет
Зона застосування: Волосся
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Антистатична дія
  • Для блиску
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Маска для всіх типів волосся з мультивітамінним комплексом Byphasse Family Multivitamin Complexe Mask фото
ОПИС

Маска для всіх типів волосся з мультивітамінним комплексом Byphasse Family Multivitamin Complexe Mask

Маска для всіх типів волосся на основі мультивітамінного комплексу Byphasse Family Multivitamin Complex Mask стане справжнім подарунком для локонів представниць прекрасної статі. Вона інтенсивно насичує пасма цілющою вологою, поживними речовинами та життєвою енергією. Засіб має потужні регенеруючі, зміцнюючі та пом'якшуючі  властивості. Вона згладжує розпушені волосяні кутикули, заповнює порожнечі мікрочастинками та відновлює пошкоджені кінчики. Косметичний продукт ефективно усуває ламкість, сухість, тьмяність, непослухняність та жорсткість пасм. Нейтралізує статичну електрику, полегшує процес укладання та надійно захищає локони від агресивного впливу факторів навколишнього середовища. Маска відрізняється приємним ароматом, який точно сподобається навіть найбільш вимогливій дівчині. Випускається в баночці об'ємом 250 мл.

Призначення
Живить і зволожує волосся, робить його здоровим і сяючим.

Результат
Волосся м'яке, зволожене, насичене зсередини, сильне і здорове. Набувають еластичність та шовковистість.

Рекомендація до застосування
Нанести невелику кількість маски на щойно вимите вологе волосся. Поступово розподілити її по всій довжині волосся, залишити на 3-5 хвилин. Після чого ретельно змити водою.

Склад:
Aqua (Water), Cetyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Propylene Glycol, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Peg-20 Castor Oil, Amodimethicone, Glycerin, Alcohol Denat., Magnesium Nitrate, Trideceth-12, Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Zea Mays (Corn) Oil, Magnesium Chloride, Retinol, Inositol, Calcium Pantothenate, Methylchloroisothiazolinone, Sodium Benzoate, Rosa Moschata (Musk Rose) Seed Oil, Methylisothiazolinone, Potassium Sorbate, Tocopheryl Acetate, Biotin.

Маска для всіх типів волосся з мультивітамінним комплексом Byphasse Family Multivitamin Complexe Mask
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.