Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МАСКА ГЛИНЯНА ОЧИЩАЮЧА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ BYPHASSE PURIFYING CLAY MASK

Час застосування: Універсальний
Бренд: Byphasse
Тип продукту: Маска
Тип маски: Глиняна
Виробник: DOBER IMPORT-EXPORT S.L.
Вік: від 18
Класифікація: Мідл-маркет
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Тонізація
  • Від чорних цяток
  • Відлущування
  • Очищення
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Маска глиняна очищаюча для обличчя Byphasse Purifying Clay Mask фото
ОПИС

Маска глиняна очищаюча для обличчя Byphasse Purifying Clay Mask

Очищаюча глиняна маска для обличчя бренду Byphasse забезпечує ретельне очищення від забруднень та надлишків шкірного сала. Вона містить активоване рослинне вугілля, відоме своїми очищаючими властивостями та ефективністю для зменшення чорних крапок. Абсорбуюча здатність глини у поєднанні з частинками ріоліту гарантує м'яке відлущування, яке зробить вашу шкіру бездоганною та оновленою. Важлива перевага маски в тому, що вона діє делікатно, покращує стан епідермісу, не пошкоджуючи гідроліпідний бар'єр, тому після завершення б'юті-ритуалу шкіра буде ніжною, гладкою та бархатистою без натяку на сухість та стягнутість. Рекомендовано для всіх типів шкіри. Випускається у тубі, об'єм 150 мл.

Призначення
Очищає та освіжає колір обличчя. Покращує тонус епідермісу, забезпечує оптимальне зволоження та заспокоює подразнення.

Результат
Матова, чиста шкіра, відчуття свіжості та комфорту.

Рекомендація до застосування
Нанесіть маску на очищену, суху шкіру обличчя круговими рухами для м'якої ексфоліації. Залишіть на 15-20 хвилин. Після цього, ретельно змийте теплою водою.

Склад:
Aqua (Water), Kaolin, Titanium Dioxide, Propylene Glycol, Pumice, Benzyl Alcohol, Charcoal Powder, Glycerin, Sodium Polyacrylate, Dicaprylyl Carbonate, Polysorbate 20, Carbomer, Parfum (Fragrance), Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Polyglyceryl-3 Caprate, Montmorillonite, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Illite, Limonene, Benzyl Salicylate, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Tocopherol.

Маска глиняна очищаюча для обличчя Byphasse Purifying Clay Mask
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.