Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

МАСКА ДЕТОКС ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ BYPHASSE DETOX CLAY MASK

Час застосування: Універсальний
Бренд: Byphasse
Тип продукту: Маска
Тип маски: Глиняна
Виробник: DOBER IMPORT-EXPORT S.L.
Вік: від 18
Класифікація: Мідл-маркет
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Детокс
  • Тонізація
  • Очищення
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Маска детокс для обличчя Byphasse Detox Clay Mask фото
ОПИС

Маска детокс для обличчя Byphasse Detox Clay Mask

Абсолютне розслаблення... для вашої шкіри! Детокс-маска для обличчя бренду Byphasse ретельно та глибоко, але при цьому максимально дбайливо очищає шкірний покрив від надлишків себуму, ороговілих частинок та забруднень, насичуючи клітини корисними речовинами. Формула містить карнозин, дипептид, присутній у м'язових тканинах, який допомагає захистити шкіру від вільних радикалів та покращує її детоксикацію. Завдяки збалансованому складу, засіб має протизапальні та заспокійливі властивості, забезпечує оздоровлюючий, регенеруючий та тонізуючий ефекти, не провокує появи стягнутості, нейтралізує шкідливий вплив вільних радикалів, надаючи свіжого вигляду. Рекомендовано для всіх типів шкіри. Випускається у тубі, об'єм 150 мл.

Призначення
Очищення та детокс. Зменшення впливу щоденних забруднень та зовнішніх впливів (ефект anti-pollution). Заспокійлива дія.

Результат
Чиста, доглянута та сяюча шкіра.

Рекомендація до застосування
Нанесіть маску на очищену, суху шкіру обличчя круговими рухами для м'якої ексфоліації. Залишіть на 15-20 хвилин. Після цього, ретельно змийте теплою водою.

Склад:
Aqua (Water), Kaolin, Titanium Dioxide, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol, Sodium Polyacrylate, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Polysorbate 20, Parfum (Fragrance), Carbomer, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Montmorillonite, Carnosine, Cyclopentasiloxane, Ethylhexylglycerin, Polyglyceryl-3 Caprate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Illite, Tocopherol, CI 77491 (Iron Oxide Red).

Маска детокс для обличчя Byphasse Detox Clay Mask
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.