Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СКРАБ ДЛЯ ТІЛА "КАБЕРНЕ" CAUDALIE VINOSCULPT CRUSHED CABERNET SCRUB

Час застосування: Універсальний
Бренд: Caudalie
Тип продукту: Скраб
Виробник: Caudalie
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Люкс
  • Доглядова
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Тонізація
  • Відлущування
  • Очищення
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Скраб для тіла
ОПИС

Скраб для тіла "Каберне" Caudalie Vinosculpt Crushed Cabernet Scrub

Caudalie Vinosculpt Crushed Cabernet Scrub - це скраб з вишуканими зернами, який робить шкіру неймовірно м'якою та насиченою. Справжній підсилювач програми схуднення містить натуральний антиоксидант, масло виноградних кісточок і мед, відомий своїми пом'якшувальними властивостями. Засіб видаляє омертвілі клітини та обмежує нерівності, одночасно живлячи шкіру та надаючи їй нового ефекту. Олійний скраб ідеальний для зими. Це дозволяє шкірі бути м'якшою і менш агресивною при різких перепадах температури та холоді. Підходить для всіх типів шкіри. Випускається обсягом 225 гр.

Формула не містить агресивних компонентів таких як:
- Феноксіетанол;
- Мінеральні олії;
- ГМО;
- Парафін;
- Синтетичні барвники;
- Лаурет-сульфат натрію;
- Фталати;
- Сировина тваринного походження.
100% інгредієнти природного походження.

Призначення
М'яко видаляє відмерлі клітини, зменшує нерівності шкіри, живлячи її, надає швидкий ефект відновленої шкіри.

Властивості
Щоб ваша шкіра була красивою, м'якою, гладкою і сяючою, немає нічого кращого за скрабу. Крупнозернистий і збагачений маслами, він має дренуючу дію. Дійсно, наносячи його круговими рухами на потрібні ділянки, зміцнюючий скраб буде стимулювати кровообіг. Ретельно і в поєднанні з регулярним масажем ця дія допомагає дренувати лімфу, розріджувати жир і, отже, розгладжувати ямочки. І, перш за все, він готує шкіру до процедур схуднення і, отже, сприяє хорошому результату.

Результат
Шкіра стає гладкою, м'якою та готовою до інших процедур за програмою схуднення.

Рекомендація до застосування
Двічі на тиждень наносите скраб на вологу шкіру. Промасувати круговими рухами все тіло, наголошуючи на нерівних ділянках, потім змити під душем.

Склад:
Sucrose, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Polyglyceryl-4 Oleate, Vitis Vinifera (Grape) Seed Powder, Sorbitan Laurate, Copernicia Cerifera Cera / Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax / Carnauba Wax, Glyceryl Distearate, / Honey / Miel, Polyglyceryl-4 Laurate, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Limonene, Juniperus Communis Fruit Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Dilauryl Citrate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol, Cit / Стем Oil, Cimbopogon Citratus Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Citronellol, Geraniol, Linalool. (326/048).

Скраб для тіла "Каберне" Caudalie Vinosculpt Crushed Cabernet Scrub
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.