Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОЧИЩАЮЧИЙ ГЕЛЬ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ BIMAIO PURIFYING CLEANSING GEL

Час застосування: Універсальний
Бренд: Bimaio
Тип продукту: Гель
Виробник: Bimaio Cosmetics S.l.
Вік: від 18
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Очищення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Очищаючий гель для обличчя Bimaio Purifying Cleansing Gel фото
ОПИС

Очищаючий гель для обличчя Bimaio Purifying Cleansing Gel

Очищаючий гель з делікатною формулою, який балансує та очищає обличчя, зберігаючи рівень її зволоження. Його потужна очищувальна дія видаляє омертвілі поверхневі клітини, сприяючи проникненню активних інгредієнтів і досягаючи більшої ефективності. Підходить для всіх типів шкіри. Форма випуску – туба об'ємом 200 мл

Призначення
Очищення, заспокійлива дія.

Активні компоненти
Саліцилова кислота - бета-гідроксикислота з кератолітичною дією, сприяє оновленню шкіри та покращує проникнення активних інгредієнтів.
Ніацинамід – зміцнює шкірний бар'єр та вирівнює нерівний тон шкіри. Запобігає пігментації, пригнічуючи перенесення меланіну від меланосом до кератиноцитів. Він також здатний протидіяти окисному пошкодженню, викликаному синім світлом та забруднювачами.
Алантоїн - має кератолітичну дію. Алантоїн взаємодіє зі шкірним кератином, зменшуючи товщину рогового шару, коли він демонструє аномальне потовщення. Він сприяє регенерації клітин відкритої шкіри, ослабленої факторами навколишнього середовища, підтримує здоров'я шкіри обличчя та тіла, захищаючи її.

Результат
Очищена, гладка, м'яка, зволожена шкіра обличчя.

Рекомендація до застосування
Нанести вранці та ввечері на вологу шкіру обличчя та шиї м'якими масажними рухами. Потім змити велику кількість теплої води.

Склад:
Aqua, Glycerin, Sodium Cocoamphoacetate, Polyglyceryl-4 Caprate, Lauryl Glucoside, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Laury L Glucose Carboxy Late, Carrageenan, Gluconolactone, Niacinamide, Trehalose, Sodium Benzoate, Allanto , Parfum.

Містить 99% інгредієнтів природного походження.

Очищаючий гель для обличчя Bimaio Purifying Cleansing Gel
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.