Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ВІДНОВЛЮЮЧИЙ НІЧНИЙ КРЕМ BIMAIO TIME REVERSE NIGHT CREAM

Час застосування: Ніч
Бренд: Bimaio
Тип продукту: Крем
Виробник: Bimaio Cosmetics S.l.
Вік: 35+
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Антивіковий
  • Регенерація
  • Відновлення
  • Від зморшок
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Відновлюючий нічний крем Bimaio Time Reverse Night Cream фото
ОПИС

Відновлюючий нічний крем Bimaio Time Reverse Night Cream

Нічний крем з антиоксидантною дією регенерує, живить та сприяє активності епідермального фактора росту, завдяки чому шкіра набуває еластичність та розгладжуються зморшки. Ущільнення та зміцнення шкіри відбувається завдяки наносферам, що містять аденозин. Призначений для всіх типів шкіри, особливо для шкіри із ознаками старіння, 35+. Форма випуску – баночка об'ємом 50 мл.

Призначення
Зміцнює, зволожує та відновлює, зменшує мімічні зморшки.

Активні компоненти
Algaktiv BioSKN (Пребіотик) -допомагає підтримувати баланс мікробіоти шкіри. Омолоджує та усуває ознаки старіння завдяки своїй регенеруючій силі.
Мелатонін – це гормон, який поступово зменшується в нашому організмі. Він взаємодіє з вільними радикалами, оберігаючи ДНК, білки та ліпіди від окисного ушкодження.
Органічний кремній – стимулює регенерацію клітин та утворення колагенових та еластинових волокон. Регулювання концентрації вологи у шкірі. Кремній реорганізує клітинні мембрани, роблячи їх стійкішими до дії вільних радикалів і, таким чином, до старіння.
Алантоін – сприяє регенерації клітин шкіри, ослабленої впливом зовнішнього середовища.
Олія зародків кукурудзи - багата на олеїнову і лінолеву кислоти і вітамін Е. Її склад робить її дуже хорошим союзником проти вільних радикалів і старіння шкіри.
Соєвий протеїн – утворює на шкірі плівку, що сприяє зволоженню. Зміцнює та живить тканини, ущільнюючи внутрішню структуру епідермісу.
Ліпосоми аденозину: аденозин – це органічна молекула, яка присутня в клітинах та відіграє важливу роль в енергетичному метаболізмі та синтезі рибонуклеїнової кислоти, індукуючи утворення нових клітин та прискорюючи синтез колагену. Аденозин у ліпосомах забезпечує його проникнення у глибокі шари шкіри. Він індукує проліферацію фібробластів, синтез колагену та пригнічує активність колагенази (розчиняючого колаген ферменту).
Бетаїн - сприяє глибокому зволоженню завдяки своїй здатності утримувати вологу в шарах шкіри і, таким чином, зміцнює шкірний бар'єр проти зовнішнього впливу.
Екстракт зеленого чаю - має антиоксидантну дію завдяки вмісту поліфенолів та катехінів. Він пригнічує фермент колагеназу, що уповільнює процес старіння. Запобігає фотостарінню, зменшуючи пошкодження, спричинені окислювальним стресом.
Екстракт виноградних кісточок - містить флавоноїди, які є потужними речовинами проти вільних радикалів та інгібіторами перекисного окислення ліпідів. Ідеально підходить для лікування зрілої чи пошкодженої внаслідок дії зовнішніх факторів шкіри.

Результат
Шкіра швидко набуває сяючого і свіжого вигляду, візуально виглядає молодшою.

Рекомендація до застосування
Нанесіть на ніч на очищену та тонізовану шкіру обличчя та шиї легкими масажними рухами до повного вбирання.

Склад:
Aqua, Ethylhexyl Stearate, Peg-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Stear Eth-2, Triethylhexanoin, Zea May Oil, Glycerin, Betaine, Hydrogenated Palm/palm Kernel Oil Peg-6 Esters, Propanediol, Cetearyl Alcohol, Squalane, Lanolin, Butylene Glycol, Adenosine , Methylsilanol Mannuronate, Melatonin, Chlorella Vulgaris Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Vitis Vinifera Seed Extract, Allantoin, Hydrolyzed Soy Protein, Ascorbyl Palmitate, B-sitosterol, Lanolin Oil, Ceteareth-20, Dimethicone, Lecithin, Triethanolamine, Butylene Glycol, Tocop Herol, Glycine Soja Oil, Hydrogenated Vegetable Glycerides Citrate, Benzyl Alcohol, Sorbic Acid, Propylene Glycol, Lactic Acid, Sodium Phytate, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Squalene, Parfum.
 

Відновлюючий нічний крем Bimaio Time Reverse Night Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.