Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗВОЛОЖУЮЧИЙ ЗАХИСНИЙ КРЕМ З SPF20 BIMAIO TOTAL MOISTURIZING DEFENSE CREAM SPF20

Рівень SPF: SPF 20
Час застосування: День
Бренд: Bimaio
Тип продукту: Крем
Виробник: Bimaio Cosmetics S.l.
Вік: від 18
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Захист від сонця
  • Перші вікові зміни
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Зволожуючий захисний крем з SPF20 Bimaio Total Moisturizing Defense Cream SPF20 фото
ОПИС

Зволожуючий захисний крем з SPF20 Bimaio Total Moisturizing Defense Cream SPF20

Зволожуючий крем SPF 20 запобігає першим ознакам старіння. Зміцнює захист шкіри від зовнішніх факторів, таких як забруднення, ультрафіолетове випромінювання та синє світло. Формула з ніацинамідом запобігає появі темних плям та перших зморшок, одночасно регулюючи секрецію сальних залоз. Підходить для всіх типів шкіри. Випускається у баночці об'ємом 50 мл.

Призначення
Зміцнення захисту шкіри від зовнішніх факторів, таких як забруднення, ультрафіолетове випромінювання та синє світло, регенерація, зволоження. Запобігання появі темних плям і перших зморшок.

Активні компоненти
Полюстоп – забезпечує ефективний бар'єр від трьох типів забруднення: атмосферного, ультрафіолетового та хімічного. Має захисну дію на шкіру, захищаючи її від зовнішньої агресії.
Lumicease (гідролізат горохового білка) – активує епідермальні фотосенсори та адаптивні реакції шкіри, щоб підготувати, захистити та відновити шкіру від пошкоджень, викликаних сонцем та штучним світлом, допомагаючи звести до мінімуму основні ознаки фотостаріння.
Ніацинамід – зміцнює шкірний бар'єр та вирівнює нерівний тон шкіри. Запобігає пігментації, пригнічуючи перенесення меланіну від меланосом до кератиноцитів. Він також здатний протидіяти окисному пошкодженню, викликаному синім світлом та забруднювачами.
Гіалуронова кислота - має здатність утримувати воду в шарах шкіри. Вона зволожує епідерміс та відновлює волокна, що підтримують тканини шкіри. Забезпечує шкіру зволожуючою плівкою, яка регулює та зменшує лущення, покращуючи її властивості.
Бетаїн - сприяє глибокому зволоженню завдяки своїй здатності утримувати воду в шарах шкіри і, таким чином, зміцнює шкірний бар'єр проти зовнішнього впливу.
Алантоін – сприяє регенерації клітин шкіри, ослабленої впливом зовнішнього середовища.
Phycocorail - червоні водорості, що захищають шкіру від впливу ультрафіолетового та інфрачервоного випромінювання та видимого світла.

Результат
Стан шкіри помітно покращується, зникають дрібні зморшки.

Рекомендація до застосування
Нанесіть вранці на чисту шкіру обличчя та шиї легкими рухами, що масажують, до повного вбирання.

Склад:
Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethy Lhexyl Salicylate, Glyceryl Stearate, Diethylam Ino Hydroxybe Nzoyl Hexyl Benzoate, Propanediol, Niaci Nam Ide, Peg-100 Stearate, Silica, Beta Ine, Diethylhexyl Carbonate, Octocrylene, Cyclopentasiloxane, Glycer In, G Lycol Stearate, Sorbitan Stearate, Dimethicone, Sodium Hya Luronate, Lithothamniun Calcareum Extract, Biosaccharide Gum- 4, Diatomaceous Earth, Ascorbyl Palmitate, Allantoin,  Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Tocopheryl Acetate, Hydro Lyzed Pea Protein, Mannitol, Hydrogenated Vegetable G Lycerides  Citrate, Sodium  Phytate,  Propylene Glycol, Zinc Sulfate, Glucose, Squalene, Glycine Soja Oil, Benzyl Alcohol, 1,2-Hexanediol, Dehydroacetic Acid, Citric Acid, Bht, B-Sitosterol, Lecithin, Sodium Chloride, Sodium Succinate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnmal, Linalool, Parfum.

Зволожуючий захисний крем з SPF20 Bimaio Total Moisturizing Defense Cream SPF20
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.