Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ПОДВІЙНИЙ ОЧИЩУВАЛЬНИЙ ГЕЛЬ BIMAIO CLEANSER DUO GEL+EXFOLIATING MASK

Час застосування: Універсальний
Бренд: Bimaio
Тип продукту: Гель
Виробник: Bimaio Cosmetics S.l.
Вік: від 18
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Пілінг
  • Відлущування
  • Очищення
  • Демакіяж
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Жирна
  • Комбінована
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Подвійний очищувальний гель Bimaio Cleanser Duo Gel+Exfoliating Mask фото
ОПИС

Подвійний очищувальний гель Bimaio Cleanser Duo Gel+Exfoliating Mask

Подвійний очищаючий гель від Bimaio має формулу 2-в-1, і його можна використовувати як щоденний очисний засіб або як відлущуючу маску. Екстракт діатомової землі м'яко відлущує шкіру, видаляючи забруднення, мертві клітини шкіри та сліди макіяжу, зберігаючи необхідну гідратацію шкіри завдяки поєднанню зволожуючих активних інгредієнтів. Поєднання гліколевої, яблучної та молочної кислот сприяє оновленню клітин шкіри. Завдяки високій відлущувальній здатності очищає шкіру обличчя, надаючи йому гладкість і сяючий вигляд. Рекомендований для всіх типів шкіри, особливо підходить для комбінованої та жирної шкіри обличчя. Форма випуску – тюбик об'ємом 200 мл.

Призначення
М'яко очищає і відлущує поверхню шкіри обличчя, покращує її текстуру і колір, не порушує природний баланс і не пересушує.

Активні компоненти
Гліколева кислота – альфа-гідроксикислота, отримана з цукрової тростини, яка завдяки своїй низькій молекулярній масі швидко проникає у глибокі шари шкіри, діючи з внутрішніх шарів. Він вступає в реакцію з епідермісом, послаблюючи ліпідні зв'язки, що утримують разом мертві клітини, прискорюючи їх виведення та стимулюючи цикл оновлення клітин. Проникає через клітинну мембрану, стимулюючи вироблення колагену. Допомагає шкірі утримувати вологу.
Молочна кислота - альфа-гідроксикислота з молока або фруктів, яка злегка проникає в шкіру, викликаючи лущення мертвих клітин та надаючи їй сяйва. Допомагає усунути плями, прискорюючи оновлення клітин та пригнічує вироблення меланіну. Підвищує вологість верхніх шарів епідермісу.
Яблучна кислота - альфа-гідроксикислота, яка забезпечує видалення найбільш поверхневих клітин завдяки своїй відлущувальній дії. Вона надає шкірі сяйва і надає їй почуття гладкості.
Алантоїн - має кератолітичну дію. Алантоїн взаємодіє зі шкірним кератином, зменшуючи товщину рогового шару, коли він демонструє аномальне потовщення. Він сприяє регенерації клітин відкритої шкіри, ослабленої факторами навколишнього середовища, підтримує здоров'я шкіри обличчя та тіла, захищаючи її.
Рис посівний (рисовий крохмаль) – використовується як природна альтернатива тальку. Він забезпечує м'якість шкіри, роблячи її м'якшою та приємнішою, а також вбирає надлишки шкірного сала для матового покриття.
Вода гамамелісу - має антиоксидантні властивості, запобігаючи передчасному старінню шкіри.

Результат
Шкіра виглядає більш сяючою та оновленою.

Рекомендація до застосування
Як щоденний очищаючий засіб: бажано наносити ввечері на вологу шкіру обличчя і обережно помасажувати. Потім змити великою кількістю теплої води.
Як відлущуючу маску: нанесіть рівномірний шар продукту на вологе обличчя, уникаючи зони навколо очей. Залишити на 10 хвилин. Потім змийте великою кількістю теплої води.

Склад:
Aqua, Hamamelis Virginiana Water, Propanediol, Glycerin, Polyglyceryl-4 Caprate, Ammonium Acryloyldimethyltaur Atenp Copolymer, Diatomaceous Earth, Oryza Sativa Powder, Hydroxyacetophenone, Glycolic Acid, Lactic Acid, Allanto Glycol, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Parfum.

Подвійний очищувальний гель Bimaio Cleanser Duo Gel+Exfoliating Mask
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.