Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СОНЦЕЗАХИСНИЙ КРЕМ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ SPF50+ BIMAIO GLOBAL SUN PROTECTION SPF50+

Рівень SPF: SPF 50+
Час застосування: День
Бренд: Bimaio
Тип продукту: Крем
Виробник: Bimaio Cosmetics S.l.
Вік: від 18
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Матування
  • Захист від сонця
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Сонцезахисний крем для обличчя SPF50+ Bimaio Global Sun Protection SPF50+ фото
ОПИС

Сонцезахисний крем для обличчя SPF50+ Bimaio Global Sun Protection SPF50+

Сонцезахисний крем з SPF50+ для щоденного використання з рідкою, безбарвною та легкою текстурою робить шкіру гладкою, зволоженою та матовою. Забезпечує дуже високий захист від UVB та UVA випромінювання, забруднення та синього світла. Підходить для всіх типів шкіри навіть для чутливої ​​шкіри. Випускається обсягом 50 мл.

Призначення
Фотопротектор, що захищає від дії сонячних променів та від пошкоджень, спричинених забрудненням шкіри.

Активні компоненти
Гіалуронова кислота - діє на поверхневому рівні. Має надзвичайну зволожуючу дію і сильний ефект заповнення зморшок. Утворює тонку плівку на шкірі, що запобігає зневодненню.
Карнозин – захищає клітини від окисної дії, посилює стійкість до функціонального виснаження та зменшує симптоми старіння. Крім того, це потужний хелатор, здатний тримати важкі метали, які можуть існувати в організмі.
Гідролізат протеїну пшениці – підвищує пружність шкіри, утримує вологу та забезпечує сяйво. Запобігає висиханню шкіри, зменшує кількість та глибину зморшок.
Вітамін Е – ефективний як антиоксидант, він зменшує пошкодження шкіри від УФ-випромінювання, що призводить до перекисного окислення ліпідів та передчасного старіння шкіри.
Гідролізований рослинний колаген - це білок, що забезпечує стійкість та гнучкість тканин шкіри завдяки тому, що він складається з ланцюжків амінокислот. Допомагає відновити пружність та пружність. Він також допомагає виправити зморшки, оскільки зменшує їх товщину та покращує зовнішній вигляд шкіри.
Фізико-хімічні фільтри – утримують фотоокислювальне старіння. Необхідні для захисту від UVA та UVB.

Результат
Захищена шкіра від впливу сонячних променів та від пошкоджень, спричинених забрудненням шкіри, оптимальне зволоження.

Рекомендація до застосування
Нанесіть рівномірно на суху шкіру, щоб покрити обличчя перед виходом на сонце. Для постійного захисту часто наносьте продукт, особливо після потовиділення, купання чи сушіння. Застосування меншої кількості значно знижує захист.

Склад:
Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Homosalate, Peg-8, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (Nano), Dicaprylyl Carbonate, Ethylhexyl Salicylate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Triacontanyl Pvp, Cetyl Phosphate, Glycerin, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Hydrolyzed Wheat Protein/Pvp Crosspolymer, Silica, Cocoyl Hydrolyzed Collagen, Decyl Glucoside, Carnosine, Sodium Hyaluronate, Propylene Glycol, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Titanium Dioxide (Nano), Tocopherol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Dimethicone, Disodium Edta, Potassium Sorbate, Bht, Parfum.

Сонцезахисний крем для обличчя SPF50+ Bimaio Global Sun Protection SPF50+
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.