Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ВІДНОВЛЮЮЧІ АМПУЛИ "BTX-ACTIVE" ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ BIMAIO BTX-ACTIVE AMPOULES

Час застосування: Універсальний
Бренд: Bimaio
Тип продукту: Ампули
Виробник: Bimaio Cosmetics S.l.
Вік: 35+
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Омолодження
  • Регенерація
  • Тонізація
  • Відновлення
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Зріла
  • Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Відновлюючі ампули
ОПИС

Відновлюючі ампули "BTX-Active" для обличчя Bimaio BTX-Active Ampoules

Відновлюючі ампули "BTX-Active" - ​​це інтенсивна тонізуюча процедура в ампулах, що омолоджує шкіру завдяки своїй формулі, багатій на пептиди, що сприяють протидії мімічним рухам, що викликає появу зморшок і тонких ліній. Підходить для всіх типів шкіри, 35+. Форма випуску – упаковка 10 шт / 2 мл.

Призначення
Зволоження, омолодження від мімічних зморшок.

Активні компоненти
Аргірелін (ацетилгексапептид-8) – розслаблює м'язи, відповідальні за формування мімічних зморшок, тому може бути альтернативою ін'єкціям та іншим інвазивним методам. Зменшує зморшки та мімічні лінії.
Екстракт Акмели городній - молекула з міорелаксуючою дією, яка зменшує скорочення м'язів та розслаблює обличчя, ефективно борючись із зморшками та мімічними лініями навколо очей та губ.
Гідролізат колагену - багатий амінокислотами і поліпептидами, здатний відновлювати колаген, що деградував з віком, тим самим зміцнюючи еластичність шкіри.

Результат
Зволоження, омолодження.

Рекомендація до застосування
Обережно струсіть ампулу. Відкрийте кришку ампули і наносьте вранці та ввечері на обличчя, шию та зону декольте легкими рухами, що масажують, до повного вбирання. Для максимальної ефективності використовуйте протягом 24 годин після відкриття.

Склад:
Aqua, Propanediol, Hydrolyzed Collagen, Acetyl Hexapeptide-8, Acmella Oleracea Extract, Caprylyl Glycol, Pentylene Glycol, Polysorbate 60, Hydroxyethylcellulose, Glycerin, Ethylhexylglycerin, Disodium Edta, Chlorphenesin, Sorbic Acid, Sodium  Hydroxide, Dipotassium Edta, Parfum.

Відновлюючі ампули "BTX-Active" для обличчя Bimaio BTX-Active Ampoules
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.