Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ВІДНОВЛЮЮЧИЙ НІЧНИЙ КРЕМ BIMAIO RESTORATIVE NIGHT CREAM

Час застосування: Ніч
Бренд: Bimaio
Тип продукту: Крем
Виробник: Bimaio Cosmetics S.l.
Вік: 25+
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Омолодження
  • Регенерація
  • Відновлення
  • Від зморшок
  • Перші вікові зміни
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Відновлюючий нічний крем Bimaio Restorative Night Cream фото
ОПИС

Відновлюючий нічний крем Bimaio Restorative Night Cream

Відновлюючий та регенеруючий нічний крем для боротьби з процесом старіння. Його збагачена формула зменшує зморшки, підвищує пружність та тонус шкіри, вирівнює тон обличчя, сприяє омолодженню шкіри. Розгладжує зморшки та тонкі лінії. Підходить для всіх типів шкіри. Форма випуску – баночка об'ємом 50 мл.

Призначення
Миттєва зволожуюча дія, заповнює нестачу корисних речовин, пом'якшує, омолоджує, розгладжує та освіжає.

Активні компоненти
Арганова олія - ​​має зволожуючі, антиоксидантні та регенеруючі властивості. Ефективно бореться із сухістю та старінням шкіри.
Рисова олія - ​​антиоксидант, що захищає шкіру від пошкодження, спричиненого вільними радикалами, забезпечує ефективну захисну функцію.
Олія жожоба – містить кераміди, маслянисті речовини, що сприяють зволоженню, створюючи захисний бар'єр на шкірі. Незамінні жирні кислоти, що містяться в ньому, і вітамін Е корисні для запобігання раннім ознакам старіння, оскільки вони сприяють виділенню колагену і еластину.
Комплекс Bio-GF - поєднання п'яти незамінних факторів росту, що мають синергетичну дію на шкіру. Стимулює зростання клітин, біосинтез колагену, зменшує зморшки та покращує пружність шкіри.
Liftonin®-Xpert – стимулятор колагену, отриманий з лікарської рослини Bulbine frutescens. Стимулює проліферацію фібробластів та синтез високоякісного колагену 1 та 3 типу, покращуючи пружність та пружність шкіри. Крім того, він оновлює контур обличчя та забезпечує ефект ліфтингу.
Вітамін Е – ефективний як антиоксидант, він зменшує пошкодження шкіри від УФ-випромінювання, що призводить до перекисного окислення ліпідів та передчасного старіння шкіри.
Аргірелін (ацетилгексапептид-8) – розслаблює м'язи, відповідальні за формування мімічних зморшок, тому може бути альтернативою ін'єкціям та іншим інвазивним методам. Зменшує зморшки та мімічні лінії.

Результат
Відпочивша, гладка, пружна шкіра. Здоровий колір обличчя. 

Рекомендація до застосування
Нанесіть ввечері на очищену та тонізовану шкіру обличчя та шиї легкими рухами, що масажують, до повного вбирання.

Склад:
Aqua, Dibutyl Adipate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Glycerin, Ethylhexyl Palmitate, Laureth-7 Citrate, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Ethylhexyl Triazone, Polysorbate 80, Bis-ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Helianthus Annuus Seed Oil, Acetyl Hexapeptide-1, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Ceramide Ap, Ceramide Eop, Ceramide Np, Cholesterol, Phytosphingosine, Tropolone, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Ethyl Ferulate, Tocopheryl Acetate, Bisabolol, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl, Xanthan Gum, Sodium Lauroyl Lactylate, Tocopherol, Caprylyl Glycol, 1,2-hexanediol, Benzyl Alcohol, Carbomer, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum.

Містить 94% інгредієнтів природного походження.

Відновлюючий нічний крем Bimaio Restorative Night Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.