Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

РЕГЕНЕРУЮЧИЙ ДЕННИЙ КРЕМ З SPF30 BIMAIO CELL PROTECT CREAM SPF30

Рівень SPF: SPF 30
Час застосування: День
Бренд: Bimaio
Тип продукту: Крем
Виробник: Bimaio Cosmetics S.l.
Вік: від 18
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Регенерація
  • Захист від сонця
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Регенеруючий денний крем з SPF30 Bimaio Cell Protect Cream SPF30 фото
ОПИС

Регенеруючий денний крем з SPF30 Bimaio Cell Protect Cream SPF30

Денний крем із SPF30 захищає шкіру від окислювального стресу, спричиненого факторами навколишнього середовища. Відновлює природний бар'єр для додаткового зволоження та живлення обличчя. Підходить для всіх типів шкіри. Форма випуску – баночка об'ємом 50 мл.

Призначення
Зволоження, живленняч, захист від сонця та окислювального стресу.

Активні компоненти
Celligent - складається з карнозової кислоти та етилферулату, двох антиоксидантів, що нейтралізують вільні радикали, що ушкоджують клітини шкіри, та уридінмонофосфату, необхідного для синтезу нуклеотидів, який допомагає відновити пошкодження клітин. Захищає та допомагає відновити пошкодження шкіри сонячним випромінюванням.
Мелітан - біомеметичний пептид-агоніст α-MSH, що стимулює синтез меланіну, щоб викликати природний фотозахист та запобігати пошкодженням, викликаним сонячним випромінюванням.
Ліпідний комплекс (SK-Influx) - концентрат ліпідів, що нагадує структуру ліпідів, що утворюють шкірний бар'єр, для покращення гідратації та захисту шкіри.
Вітамін Е – ефективний як антиоксидант, він зменшує пошкодження шкіри від УФ-випромінювання, що призводить до перекисного окислення ліпідів та передчасного старіння шкіри.
Алое віра – стимулює фібробласти, сприяє регенерації шкіри. Покращує еластичність. Зволожує та утворює плівку на шкірі, що захищає її від агресивного впливу зовнішнього середовища.

Результат
Зволожена, гладка, м'яка шкіра обличчя.

Рекомендація до застосування
Нанесіть вранці на очищену та тонізовану шкіру обличчя та шиї легкими масажними рухами до повного вбирання.

Склад:
Aqua, Dibutyl Adipate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Glycerin, Ethylhexyl Palmitate, Laureth-7 Citrate, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Ethylhexyl Triazone, Polysorbate 80, Bis-ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Helianthus Annuus Seed Oil, Acetyl Hexapeptide-1, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Ceramide Ap, Ceramide Eop, Ceramide Np, Cholesterol, Phytosphingosine, Tropolone, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Ethyl Ferulate, Tocopheryl Acetate, Bisabolol, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl, Xanthan Gum, Sodium Lauroyl Lactylate, Tocopherol, Caprylyl Glycol, 1,2-hexanediol, Benzyl Alcohol, Carbomer, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum.

Містить 99% інгредієнтів природного походження.

Регенеруючий денний крем з SPF30 Bimaio Cell Protect Cream SPF30
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.