Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СКІНОРМІЛ АНТИАКНЕ КРЕМ-БАЛАНС SKINORMIL ANTI-ACNE SKIN BALANCE CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Skinormil
Тип продукту: Крем
Вік: 14+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Матування і звуження пор
  • Відновлення
  • Зволоження
  • Усунення постакне
Для кого:
  • Унісекс
  • Підліткам
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Жирна
  • Комбінована
  • Схильна до акне
Країна реєстрації: Франція
Скінорміл АнтиАкне Крем-баланс Skinormil Anti-Acne Skin Balance Cream фото
ОПИС

Скінорміл АнтиАкне Крем-баланс Skinormil Anti-Acne Skin Balance Cream

Скінорміл крем баланс виконує подвійну функцію – зволоження та матування. Підтримує баланс вологи та поступово знижує вироблення шкірного секрету, тому допоможе розв'язати питання, як прибрати жирний блиск на обличчі. Завдяки антибактеріальним та протизапальним компонентам матуючий крем для проблемної шкіри запобігає утворенню акне. Крем-баланс характеризують: легка текстура та кремовий ненав'язливий запах, швидке поглинання та відсутність липкої плівки. Підходить для підлітків 14+, жінок та чоловіків. Форма випуску – м'який тюбик об'ємом 50 мл.

Призначення
Skinormil крем баланс призначений для зволоження, матування, лікування вугрів та відновлення жирної, проблемної, комбінованої, схильної до висипань шкіри.

Активні компоненти

Cytobiol IRIS – комплекс, що складається з екстракту ірису (протизапальний ефект), вітаміну A (ретинол з відлущувальною та себорегулюючою дією), сульфату цинку (зменшує виробництво шкірного сала, негативно впливає на акне-бактерії).


Ніацинамід у дозуванні 4% (водорозчинний вітамін B3) оновлює шкіру на клітинному рівні, знімає запалення та прибирає пігментацію після нього.


Саліцилова кислота розм'якшує, сприяє загоєнню, регулює активність сальних залоз, а також відома своїм згубним впливом на бактерії, що спричиняють прищі.


Матуюча пудра приховує дрібні недоліки, вирівнює колір обличчя, підсушує висипання.


Сквалан виконує захисні функції, оскільки відновлює гідроліпідний бар'єр епідермісу.


Цинк РСА – антисептик, усуває вогнища запалення.

Рекомендації до застосування
Крем проти жирного блиску належить до засобів щоденного догляду. Легко масажуючи, наносьте його на обличчя вранці та/або ввечері після вмивання Очищуючим гелем.
Щоб досягти вираженого результату, 1-2 рази на тиждень доповніть догляд Маскою-скрабом 2 в 1.

Склад:
Aqua( Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Niacinamide, Squalane, Glycerin, Silica, Propanediol, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate Se, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Dimethicone, Hydrogenated Coconut Oil, Stearyl Alcohol, Cocoglycerides, Dicaprylyl Carbonate, Sorbitan Stearate, Tocopheryl Acetate, Polyglyceryl-10 Laurate, Iris Florentina Root Extract, Retinyl Palmitate, Alcohol, Pentylene Glycol, Zinc Pca, Fragrance (Parfum), Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Tetrasodium Edta, Cocamidopropyl Pg-dimonium Chloride Phosphate, Zinc Sulfate, Salicylic Acid.

Без парабенів. Гіпоалергенно. Некомедогенно. Протестовано дерматологами.

Скінорміл АнтиАкне Крем-баланс Skinormil Anti-Acne Skin Balance Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.