Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗАСПОКІЙЛИВИЙ КРЕМ ДЛЯ РУК СЕНСИТІВ WELEDA CALMING SENSITIV HANDCREME

Час застосування: Універсальний
Бренд: Weleda
Тип продукту: Крем
Випускається з: 2015
Виробник: Weleda AG
Вік: від 18
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування: Руки
Призначення товару:
  • Пом'якшення
  • Від подразнення шкіри
  • Живлення
  • Від сухості і лущення
  • Зволоження
  • Зменшення почервоніння
  • Заспокійлива дія
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Швейцарія
Країна реєстрації: Німеччина
Заспокійливий крем для рук Сенситів Weleda Calming Sensitiv Handcreme фото
ОПИС

Заспокійливий крем для рук Сенситів Weleda Calming Sensitiv Handcreme

Крем легкої текстури, приємної консистенції, ніжним ароматом. На основі активних природних компонентів без вмісту продуктів тваринного походження. Без консервантів, фарбників, штучних ароматизаторів. Для рук, для чутливої ​​шкіри. Випускається у тубі 50 мл.

Призначення
Ніжно зволожує шкіру, зберігає необхідний водний баланс, ефект зберігається протягом тривалого часу. Усуває проблему надмірного висушування, лущення. Пом'якшує і робить шкіру шовковистою, приємною на дотик. Створює невидимий, але надійний захист від негативного впливу зовнішніх факторів. Знімає втому, почервоніння, запалення та повертає почуття легкості та комфорту. Заспокоює схильну до подразнення шкіру, зміцнює захисні функції шкіри і цим запобігає шкідливому впливу навколишнього середовища.

Властивості
Крем приємно лягає на поверхню шкіри і огортає чарівним розслаблюючим ароматом. Не викликає відчуття стягнутості та липкості. Прекрасно розподіляється, швидко вбирається і не маже тканини. Унікальна комбінація органічних масел кокосу та жожоба врівноважує рівень вологості шкіри, підвищуючи її еластичність та м'якість.

Результат
М'які, оксамитові ручки, здоровий та доглянутий вигляд.

Спосіб застосування
Необхідну кількість делікатного крему Веледа рівномірно розподілити на поверхні шкіри рук. Втирати легкими рухами до повного всмоктування.

Курс застосування
Рекомендується для щоденного використання.

Склад
Aqua (Water)Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed OilGlycerinCocos Nucifera (Coconut) OilBehenyl AlcoholTapioca StarchPentylene GlycolSqualaneBetaineSorbitan StearateMicrocrystalline CelluloseBorago Officinalis (Borage) Seed OilTrehaloseLactic AcidXanthan GumGlyceryl CaprylateSucrose Cocoate.

Заспокійливий крем для рук Сенситів Weleda Calming Sensitiv Handcreme
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.