Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АМПУЛИ ДЛЯ ВОЛОССЯ З БІО-КОФЕЇНОМ STYX NATURСOSMETIC HAIR-AMPOULE MIT MELISSE

Час застосування: Універсальний
Бренд: Styx
Тип продукту: Ампули
Тип волосся:
  • Для всіх типів
  • Ослаблені
Виробник: Styx Naturcosmetic
Вік: від 18
Класифікація: Лікувальна
Зона застосування: Шкіра голови
Призначення товару:
  • Для стимуляції росту
  • Від випадіння волосся
  • Покращення кровообігу
  • Від лупи
  • Проти свербежу
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна виробництва: Австрія
Країна реєстрації: Австрія
Ампули для волосся з біо-кофеїном Styx Naturсosmetic Hair-Ampoule Mit Melisse фото
ОПИС

Ампули для волосся з біо-кофеїном Styx Naturсosmetic Hair-Ampoule Mit Melisse

Для активізації росту та уповільнення випадання волосся спробуйте ефективні ампули з біо-кофеїном від Styx. Біо-кофеїн – це природний компонент, який відповідає за тонізацію, пожвавлення метаболічних процесів та енергетичну підзарядку клітин. Він продовжує активний життєвий цикл клітин, прискорює процеси регенерації волосистої частини голови. Унікальні властивості органічного кофеїну активізують кровопостачання шкіри голови, зміцнюючи та стабілізуючи коріння волосся. Ампули рекомендовані як жінкам, і чоловікам. Випускаються в упаковкі 10 шт / 2 мл.

Призначення
- Уповільнюють випадання та стимулюють зростання волосся;
- Зміцнюють тонус волосяних м'язів;
- Усувають свербіж, лупу, підвищують тонус волосяних м'язів;
- Покращують структуру волосся;
- Нормалізують секрецію сальних залоз, протидіють ранній сивині;
- Допомагають надовго зберегти свіжість кольору при фарбуванні та знімають статичну електрику;
- Полірують кутикулу волосся, роблячи її міцнішою і блискучою, не допускаючи посічених кінчиків.

Активні компоненти
Біо-кофеїн – одержують із листя зеленого чаю та зерен зеленої кави, вирощених під екологічним контролем. Головна роль цього інгредієнта - тонізація, пожвавлення, стимуляція, підзарядка клітинних «батарейок» (апарату мітохондрій). Кофеїн активує мікроциркуляцію, стимулює струм лімфи. У процесі абсорбції шкірою він значно посилює активність інших функціональних речовин, включених до препарату. У 10 разів прискорює регенерацію молодих клітин, зміцнює стінки капілярів, покращує їх дренажні функції, значно підвищуючи КПД мікроциркуляції та прискорюючи трофічні процеси у тканинах. Як засіб догляду за волоссям кофеїн стимулює їх зростання, волосяний фолікул, усуває свербіж, лупу, підвищує тонус волосяних м'язів.
Ксантанова камедь – природний полісахарид (джерелом є бактерії Xanthomonas campestris) – використовується як стабілізатор, загусник, гелеутворювач, зволожуючий, антистресовий агент.
Полігліцерил 10-лаурат – отримують з олії какао, ши, кокосу – емульгатор, у косметиці підвищує швидкість проникнення активних інгредієнтів у клітини, пом'якшує, заспокоює шкіру, усуваючи подразнення, гіперемію, свербіж, лущення, лупу
Екстракт кропиви дводомної – покращує структуру та зростання волосся, усуває лупу, зміцнює волосяні цибулини. Бореться з випаданням волосся та алопецією. Стимулює зростання, нормалізує секрецію сальних залоз, протидіє ранній сивині. Крім того, допомагає надовго зберігати свіжість кольору при фарбуванні та знімає статичну електрику.
Екстракт розмарину – стимулює мікроциркуляцію шкіри волосистої частини голови, стимулює ріст волосся, роблячи його більш гладким та еластичним, запобігає передчасній сивині, купирує запалення та подразнення шкіри, усуває лупу, стимулює ріст волосся, пролонгує анаген (фазу росту волосся).
Ефірна олія чайного дерева – має бактерицидну, бактеріостатичну, фунгіцидну, противірусну дію, ліквідуючи фактори ушкодження ростової зони волосся. Усуває лупу, себорею. Себорегулятор, тонізуючий, протинабряковий, протизапальний засіб.
Ефірні олії, в т.ч. цитронелла, мирра і ветивер - є факторами регенерації гідроліпідної мантії волосся і шкіри, роблять волосся більш міцним, сильним, товстим і блискучим, не допускаючи посічених кінчиків.

Результат
У середньому, за один курс застосування ампул із кофеїном (щодня, 1 ампула на день, 30 днів) швидкість росту волосся підвищується на 30%.

Рекомендації до застосування
Відламати верхню частину ампули, вилити на кінчики пальців. Наносити на суху чи вологу (після миття) шкіру голови, втираючи круговими рухами пальців рук. Не змивати.

Курс застосування
Після інтенсивного курсу (3-4 тижні щоденної терапії) застосовувати 1 ампулу щотижня.

Склад
Гліцерин, кофеїн, ксантова мідь, кропива, розмарин, лимонна кислота, ефірні олії цітронелла, чайного дерева, мірра, ветивер.

Ампули для волосся з біо-кофеїном Styx Naturсosmetic Hair-Ampoule Mit Melisse
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.