Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ОХОЛОДЖУЮЧИЙ АНТИБАКТЕРІАЛЬНИЙ ДЕЗОДОРАНТ ДЛЯ НІГ ПРОТИ НАДМІРНОГО ПОТОВИДІЛЕННЯ DR.BELTER SAMTEA MEDI-FEET BIO VITAL FUSS DEO

Час застосування: Універсальний
Бренд: Dr.Belter
Тип продукту: Дезодорант-спрей
Виробник: BelCos Cosmetic Co. Ltd.
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Люкс
Зона застосування: Ноги
Призначення товару:
  • Розслаблення
  • Охолоджуючий ефект
  • Антибактеріальна дія
  • Від запалення шкіри
  • Захист від поту
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Охолоджуючий антибактеріальний дезодорант для ніг проти надмірного потовиділення Dr.Belter Samtea Medi-Feet Bio Vital Fuss Deo фото
ОПИС

Охолоджуючий антибактеріальний дезодорант для ніг проти надмірного потовиділення Dr.Belter Samtea Medi-Feet Bio Vital Fuss Deo

Охолоджуючий, антибактеріальний дезодорант-спрей для ніг Samtea Medi-Feet Bio Vital зі свіжим ароматом апельсину та італійського лимону. Охолоджувальна кератолітична формула з протизапальними та антибактеріальними речовинами, такими як екстракт лишайника, ментіл лактат та алантоїн, протидіє потовиділенню ніг та неприємним фотоушкодженням, не порушуючи при цьому природну флору шкіри. Пом'якшувальне та зміцнювальне судини з листям червоного винограду. Підходить для всіх типів шкіри, особливо для шкіри з підвищеною пітливістю. Унісекс. Випускається у флаконі-спреї, об'єм 100 мл.

Призначення
- Має в'яжучі, антиперспірантні властивості;
- Антисептик, активний щодо бактерій;
- Антибактеріальна, протизапальна дія;
- Забезпечує охолодний ефект свіжості;
- Розслаблює м'язи;
- Антибактеріальний ефект проти запаху ніг.

Активні компоненти
Екстракт гамамелісу містить в'яжучі дубильні речовини, які зміцнюють та покращують поверхню шкіри. Це також зменшує надмірне потовиділення.
Хлоргексидин є ефективним, але безпечним для шкіри антибактеріальним дезінфікуючим засобом.
Екстракт лишайника має антибактеріальні та протизапальні властивості, не завдаючи шкоди природній флорі шкіри.
Екстракт листя червоного винограду із сертифікованого органічного вирощування сприяє мікроциркуляції, зміцнює кровоносні судини та допомагає запобігти опуханню, жару та печінню в ногах.
Ментіл лактат має на шкіру приємну тимчасову охолодну дію.
Алантоїн – рослинна речовина з заспокійливою та кератолітичною дією. Допомагає розгладити огрубілу та тендітну шкіру.
Пантенол заспокоює, сприяє оновленню клітин та процесам відновлення шкіри. Він також знімає відчуття свербіжу на сухій шкірі.
Лимонна олія має освіжаючий аромат, усуває неприємний запах ніг і має антибактеріальний ефект.

Рекомендація до застосування
Розпорошуйте щодня на добре вимиті ноги.

Попередження: містить спирт – може обпалити запалену шкіру!

Склад:
Alcohol Denat. (SD Alcohol 39-C), Aqua (Water), Glycerin, Pentylene Glycol, Polyglyceryl-4 Caprate, Menthyl Lactate, Propanediol, Xylitylglucoside, Panthenol, Anhydroxylitol, Xylitol, Limonene*, Allantoin, Hamamelis Glucose, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Usnea Barbata (Lichen) Extract, Vitis Vinifera (Grape) Leaf Extract, Tromethamine, Citrus Nobilis Oil (Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Oil), Chlorhexidine Digluconate, Pantolatone , Sodium Hydroxide (01/677).

Охолоджуючий антибактеріальний дезодорант для ніг проти надмірного потовиділення Dr.Belter Samtea Medi-Feet Bio Vital Fuss Deo
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.