Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

М'ЯКИЙ ЖИВИЛЬНИЙ МУС ДЛЯ ЧУТЛИВОЇ, НАПРУЖЕНОЇ ШКІРИ НІГ І ДІАБЕТИЧНОЇ СТОПИ DR.BELTER SAMTEA MEDI-FEET DIABETIC PLUS FOOT CARE MOUSSE

Час застосування: Універсальний
Бренд: Dr.Belter
Тип продукту: Мус
Виробник: BelCos Cosmetic Co. Ltd.
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Люкс
Зона застосування: Стопи
Призначення товару:
  • Антибактеріальна дія
  • Від запалення шкіри
  • Загоєння шкіри
  • Захист від поту
  • При синдромі діабетичної стопи
  • Зволоження
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Для всіх типів
  • Чутлива
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
М'який живильний мус для чутливої, напруженої шкіри ніг і  діабетичної стопи Dr.Belter Samtea Medi-Feet Diabetic Plus Foot Care Mousse фото
ОПИС

М'який живильний мус для чутливої, напруженої шкіри ніг і діабетичної стопи Dr.Belter Samtea Medi-Feet Diabetic Plus Foot Care Mousse

Мус для ніг Samtea Medi-Feet Diabetic Plus - це м'яка, живильна піна з антибактеріальним та протизапальним мікросріблом для діабетичних стоп. Зволожуючі речовини, такі як ліноленова, лінолева та гіралуронова кислоти, відновлюють та захищають чутливу шкіру, роблять стопи гладкими та м'якими. Комплекс ефірних олій з лимоном, шавлією та конюшиною нейтралізує неприємний запах ніг завдяки своїм антисептичним властивостям та сприяє регенерації втомлених ніг. Заспокоює, відновлює та зміцнює ефект з алантоїном, пантенолом та Legactif. Не залишає відчуття липкості. Аромат: цитрусовий, трав'яний з лавандовою олією. Підходить для всіх типів шкіри, також для чутливої, схильної до стресу ніг і діабетиків. Унісекс. Випускається у флаконі-спреї, об'єм 125 мл.

Призначення
- Антибактеріальне, захисне, запобігає неприємному запаху ніг та грибок стопи;
- Зміцнює шкірний бар'єр і таким чином захищає тендітну шкіру від подальшого висихання;
- Має в'яжучу, протизапальну дію;
- Має високу вологозв'язувальну здатність, розгладжує потріскану шкіру;
- Надає заспокійливу та дезінфікуючу дію;
- Сприяє процесам загоєння шкіри.

Активні компоненти
Мікросрібло в колоїдній формі має антибактеріальну дію, приносить користь шкірі з атопічним дерматитом та запальними захворюваннями. Підтримує захисні бар'єри вразливої ​​шкіри та допомагає знизити запах ніг.
Екстракт деревію з сертифікованого органічного вирощування має протизапальну та освіжаючу дію, знімає втому з ніг.
Ліноленова та лінолева кислоти відновлюють та зміцнюють ліпідний шкірний бар'єр, що усуває сухість, захищаючи при цьому шкіру від зневоднення (TEWL = трансепідермальна втрата води).
Комплекс ефірних олій на основі трав - це комбінація лікувальних ефірних олій лимона, шавлії, гвоздики та лаванди, які запобігають появі запаху завдяки своїм антисептичним властивостям та підтримують регенерацію стоп, що зазнають стресу.
Гіалуронова кислота – ідентична шкірі вологозв'язуюча речовина групи мукополісахаридів. Природно згладжує грубу і суху шкіру.
Олія баобаба із сертифікованого органічного вирощування: живить, підвищує еластичність та захищає шкіру, запобігає огрубінню та появі тріщин, протидіє синдрому стопи атлетів та зараженню нігтів грибком.
Екстракт гамамелісу містить дубильні речовини для зміцнення, покращення поверхні шкіри та зменшення надмірного потовиділення.
Алантоїн надає заспокійливу та кератолітичну дії, усуває загрубування та розтріскування.
Пантенол заспокоює, сприяє процесам відновлення та оновлення клітин, зменшує сухість та свербіж шкіри.
Legactif - комплекс, що поєднує золотарник, лимон і хвою, має протизапальну дію, зміцнює судини, запобігає втомі, набрякам і тяжкості ніг.

Рекомендація до застосування
Наносити невелику кількість мусу на стопи при необхідності вранці та ввечері.

Склад:
AQUA (WATER), ISOBUTANE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ETHYLHEXYL ISONONANOATE, GLYCERIN, ADANSONIA DIGITATA (BAOBAB) SEED OIL, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, POLYGLYCERYL-6 STEARATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, OCTYLDODECANOL, PALMITIC ACID, STEARIC ACID, LINOLEIC ACID, PHENOXYETHANOL, PANTHENOL, PROPYLENE GLYCOL, CETYL ALCOHOL, POLYGLYCERYL-6 BEHENATE, SODIUM CHLORIDE, SALVIA OFFICINALIS (SAGE) OIL, HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) WATER, ALLANTOIN, XANTHAN GUM, LAVENDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, ACHILLEA MILLEFOLIUM (YARROW) FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT, ALCOHOL DENAT., SILVER CI 77820, CITRUS LIMON (LEMON) PEEL OIL, RUSCUS ACULEATUS ROOT EXTRACT, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON) PEEL EXTRACT, PANTOLACTONE CARYOPHYLLUS (CLOVE) LEAF OIL, LINOLENIC ACID, CITRUS AURANTIUM DULCIS (ORANGE) PEEL OIL, LIMONENE, LINALOOL, EUGENOL, CITRAL, COUMARIN (01/670).

М'який живильний мус для чутливої, напруженої шкіри ніг і діабетичної стопи Dr.Belter Samtea Medi-Feet Diabetic Plus Foot Care Mousse
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.