Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АКТИВНИЙ БАЛЬЗАМ ДЛЯ НІГ РЕГУЛЮЮЧИЙ ПОТОВИДІЛЕННЯ DR.BELTER SAMTEA MEDI-FEET CHLOROPHYLL ACTIVE FOOT BALM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Dr.Belter
Тип продукту: Бальзам
Виробник: BelCos Cosmetic Co. Ltd.
Вік: від 18
Класифікація:
  • Професійна
  • Люкс
Зона застосування: Ноги
Призначення товару:
  • Набряклість
  • Від грибка
  • Від втоми ніг
  • Покращення кровообігу
  • Захист від поту
  • Спортивні навантаження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Німеччина
Країна реєстрації: Німеччина
Активний бальзам для ніг регулюючий потовиділення Dr.Belter Samtea Medi-Feet Chlorophyll Active Foot Balm фото
ОПИС

Активний бальзам для ніг регулюючий потовиділення Dr.Belter Samtea Medi-Feet Chlorophyll Active Foot Balm

Подаруйте собі та своїм ногам унікальний момент благополуччя. Завдяки освіжаючій формулі бальзаму для ніг Dr.Belter, ноги наповнюються енергією та готові до будь-яких випробувань! Збагачений листям червоного винограду та ісландським мохом бальзам регулює вироблення поту, може запобігти неприємному запаху ніг. Балансуючий та відновлюючий бальзам має свіжий аромат апельсину та свіжої м'яти. Підходить для всіх типів шкіри. Ідеально підходить для спортсменів та тих, хто багато потіє. Випускається у тубі, об'єм 100 мл.

Призначення
- Дезодорує, запобігає появі запаху та пітливості ніг;
- Знімає втому ніг;
- Має високу вологозв'язувальну здатність, розгладжує потріскану шкіру;
- Зміцнює тканини та стимулює кровообіг;
- Активний проти грибка нігтів;
- Має судинозміцнювальну та протинабрякову дію.

Властивості
Хлорофіл та ісландська шавлія зволожують суху та огрубілу шкіру за допомогою гіалуронової кислоти та масла баобаба, які також протидіють грибку стопи. Фітокомплекс має тканинно- і судинозміцнювальну та протизапальну дію, працює проти «тяжкості в ногах і стопах».

Активні компоненти
Хлорофіл – зелена молекула, яку виробляють рослини для перетворення світла на клітинну енергію та кисень. Природний дезодорант, який зменшує неприємний запах.
Екстракт ісландського моху освіжає, знімає напругу. і запобігає появі запаху.
Гіалуронова кислота – ідентична шкірі вологозв'язуюча речовина групи мукополісахаридів. Природно згладжує грубу і суху шкіру.
Фітокомплекс на основі екстрактів кінського каштана, центели азіатської та листя чарівного винограду зміцнює стінки судин, усуває запалення, сприяє крово- та лімфообігу, зменшує тяжкість ніг та стоп.
Олія баобаба із сертифікованого органічного вирощування: живить, підвищує еластичність та захищає шкіру, запобігає огрубінню та появі тріщин, протидіє синдрому стопи атлетів та зараженню нігтів грибком.
Екстракт гамамелісу містить дубильні речовини для зміцнення, поліпшення поверхні шкіри та зменшення надмірного потовиділення.
Алантоїн надає заспокійливу та кератолітичну дії, усуває загрубування та розтріскування.
Пантенол заспокоює, сприяє процесам оновлення та відновлення клітин, зменшує сухість та свербіж шкіри.
Legactif - комплекс, що поєднує золотарник, лимон і хвою, має протизапальну дію, зміцнює судини, запобігає втомі, набрякам і тяжкості ніг.

Рекомендація до застосування
Нанести на очищені стопи при необхідності.

Склад:
AQUA (WATER), HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER), HYBRID OIL, PENTYLENE GLYCOL, LANOLIN, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, PROPANEDIOL, ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, CETYL PALMITATE, COCO GLUCOSIDE, ADANSONIA DIGITATA (BAOBAB) SEED OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, PANTHENOL, AESCULUS HIPPOCASTANUM EXTRACT, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, RUSCUS ACULEATUS (BUTCHERBROOM) EXTRACT, XANTHAN GUM, HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) WATER, TOCOPHEROL, ALLANTOIN, HEDERA HELIX (IVY) EXTRACT, POLYGONUM FAGOPYRUM (BUCKWHEAT) EXTRACT, TROXERUTIN, VITIS VINIFERA (GRAPE) LEAF EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER), SEED OIL, MENTHA VIRIDIS (SPEARMINT) EXTRACT, ALCOHOL, SODIUM HYALURONATE, SORBITAN ISOSTEARATE, RUSCUS ACULEATUS ROOT EXTRACT, CETRARIA ISLANDICA EXTRACT, CITRUS MEDICA LIMONUM (LEMON), PEEL EXTRACT, SOLIDAGO VIRGAUREA (GOLDENROD) EXTRACT, PANTOLACTONE, GLUCOSE, CI 75810 (CHLOROPHYLLIN-COPPER COMPLEX), PHENOXYETHANOL, BENZOIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE.

Активний бальзам для ніг регулюючий потовиділення Dr.Belter Samtea Medi-Feet Chlorophyll Active Foot Balm
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.