Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЖУВАЛЬНА ГУМКА BIOREPAIR PERIBIOMA PRO CHEWING GUM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Biorepair
Тип продукту: Жувальна гумка
Виробник: Coswell S.p.A.
Вік: 12+
Класифікація:
  • Мас-маркет
  • Доглядова
Призначення товару:
  • При пародонтиті
  • Свіже дихання
  • Профілактика зубного каменю
Для кого:
  • Унісекс
  • Дітям
  • Жінці
  • Чоловіку
Країна виробництва: Італія
Країна реєстрації: Італія
Жувальна гумка Biorepair Peribioma PRO Chewing Gum фото
ОПИС

Жувальна гумка Biorepair Peribioma PRO Chewing Gum

Неправильне харчування знижує імунний захист, стреси можуть викликати порушення мікробіоти як кишкової, так і ротової. Жувальна гумка Biorepair Peribioma PRO - це спеціальний засіб, який відмінно доповнить ваш щоденний догляд за порожниною рота. Вона містять microRepair BIOMA, мікрокристали гідроксиапатиту з додаванням трьох мільярдів спеціально відібраних пробіотиків, які сприяють відновленню балансу мікробіоти ротової порожнини, протидіє симптомам пародонтиту і бореться з його причинами, сприяючи підтримці нормальної мікробіоти порожнини рота. Рекомендується для дорослих та дітей віком від 12 років або за рекомендацією лікаря. Випускається в упаковці 10 прим.

Чим Biorepair Peribioma PRO відрізняється від інших видів жувальних гумок

Жувальні гумки Peribioma PRO завдяки своїй удосконаленій формулі на основі microRepair BIOMA та вітамінів С та D3 захищають та зміцнюють ясна. Додавання пробіотиків допомагає підтримувати нормальний баланс мікробіоти.

Призначення
Відновлює емаль і знижує її гіперчутливість. Сприяє загоєнню тканин ясен, захищає їх від запалення. Знижує чутливість зубів. Зміцнює місцевий імунітет ротової порожнини. Зберігає свіжість дихання.

Рекомендація до застосування
Рекомендується жувати гумку не менше 20 хвилин на день, бажано після проведення гігієни ротової порожнини - для максимального відновлення здорової мікрофлори порожнини рота.

Курс застосування
10 днів. За потреби можна повторити.

Склад:
Gum Base (Flavours; Emulsifier: Soy Lecithin; Sweeteners: Acesulfame K, Sucralose; Antioxidant: Tocopherol); Bulking Agents: Isomalt, Sorbitol; Microrepair® (Orthophosphoric Acid Calcium Salt)*; Probiotic Lactic Acid Bacteria* [l. Reuteri (Sgl 01), L. Salivarius (Sgl 03), L. Plantarum (Sgl 07), Bulking Agent: Maize Maltodextrin, Anti-caking Agent: Silicon Dioxide]; Flavours; Vitamin C (Calcium Ascorbate); Colouring Foodstuff (Radish And Sweet Potato Concentrate); Sweeteners: Sucralose, Acesulfame; Vitamin D (Colecalcipherol).
​​* *MICROREPAIR®BIOMA.

Жувальна гумка Biorepair Peribioma PRO Chewing Gum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.