Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СОНЦЕЗАХИСНИЙ ЗВОЛОЖУЮЧИЙ ВОДОСТІЙКИЙ СПРЕЙ-ВУАЛЬ, SPF 50 VICHY CAPITAL SOLEIL INVISIBLE HYDRATING MIST SPF 50

Рівень SPF: SPF 50
Час застосування: День
Бренд: Vichy
Тип продукту: Спрей
Виробник: Vichy Laboratoires
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • Водостійкий
  • Захист від сонця
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Сонцезахисний зволожуючий водостійкий спрей-вуаль, SPF 50 Vichy Capital Soleil Invisible Hydrating Mist SPF 50 фото
ОПИС

Сонцезахисний зволожуючий водостійкий спрей-вуаль, SPF 50 Vichy Capital Soleil Invisible Hydrating Mist SPF 50

Сонцезахисний водостійкий зволожуючий міст з фактором захисту SPF50. Невагомий спрей-вуаль прозорою димкою лягає на шкіру, швидко вбирається, не залишає розводів і білих слідів. Засіб білого кольору, легкої рідкої консистенції, нелипкий, нежирний. Має легкий солодкий, ненав'язливий аромат. Балончик із пластиковим розпилювачем, який закривається поворотом за годинниковою стрілкою. Об'єм – 200 мл.

Призначення
Високий рівень захисту від УФБ+УФА-променів. Сприяє захисту шкіри від сонячних опіків та шкідливій дії ультрафіолетових променів.

Властивості:

  • Підходить навіть для найчутливішої шкіри, зволожує 24 години.
  • Перший невагомий водостійкий спрей, який не містить спирту.

Активні компоненти
Вітамін E – захищає від UV-променів та забруднення, має антиоксидантні та протизабруднювальні властивості, захищає шкіру від пересушування.
Вулканічна термальна вода Vichy – відновлює, зміцнює та захищає шкіру.

Рекомендації до застосування
Добре струсіть перед використанням. Наносьте сонцезахисний засіб на шкіру перед виходом на сонце. Уникайте зони навколо очей.
Для підтримки захисту кожні дві години повторюйте нанесення засобу, особливо після купання, інтенсивного потовиділення та витирання рушником.
Запобіжні заходи: не дозволяйте дітям і немовлятам перебувати під прямим сонячним промінням. Надмірне перебування на сонці небезпечне. Уникайте надмірного перебування під сонцем навіть у разі використання сонцезахисного засобу, оскільки він не може забезпечити 100% захист шкіри.

УВАГА!
Надзвичайно легкозаймистий аерозоль! Балон знаходиться під тиском: може вибухнути під час нагрівання. Зберігати у недоступному для дітей місці. Уникати розпилення в очі та/або подразнену шкіру, навмисно не вдихати. Використовувати лише за призначенням. Не використовувати в приміщенні, що погано провітрюється.

Склад:
Butane, Aqua/Water, Homosalate, Dicaprylyl Ether, Octocrylene, Glycerin, Dimethicone, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Styrene/Acrylates Copolymer, Drometrizole Trisiloxane, Peg-30 Dipolyhydroxystearate, Nylon-12, Dicaprylyl Carbonate, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Polymethylsilsesquioxane, Caprylyl Glycol, Disodium Edta, Disteardimonium Hectorite, Ethylhexyl Triazone, Isododecane, Isostearyl Alcohol, Lauryl Peg/Ppg-18/18 Methicone, P-Anisic Acid, Peg-8 Laurate, Phenoxyethanol, Poly C10-30 Alkyl Acrylate, Propylene Carbonate, Sodium Chloride, Sodium Dodecylbenzenesulfonate, Tocopherol, Parfum/Fragrance. Code F.I.L.: C271889/1

Гіпоалергенно. Без етилового спирту. UVA відповідає європейським вимогам до сонцезахисних засобів.

Сонцезахисний зволожуючий водостійкий спрей-вуаль, SPF 50 Vichy Capital Soleil Invisible Hydrating Mist SPF 50
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.