Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЗВОЛОЖУЮЧИЙ КРЕМ ДЛЯ СУХОЇ ШКІРИ ОБЛИЧЧЯ З SPF20 IVATHERM MULTI-PERFORMANCE HYDRATING FACE CREAM SPF20

Час застосування: Універсальний
Бренд: Ivatherm
Тип продукту: Крем
Рівень SPF: SPF 20
Виробник: Ivatherm
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Доглядова
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Від фотостаріння
  • Захист від сонця
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри:
  • Дуже суха
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Зволожуючий крем для сухої шкіри обличчя з SPF20 Ivatherm Multi-Performance Hydrating Face Cream SPF20 фото
ОПИС

Зволожуючий крем для сухої шкіри обличчя з SPF20 Ivatherm Multi-Performance Hydrating Face Cream SPF20

80% старіння шкіри спричинено впливом УФ-випромінювання. Саме тому дерматологи рекомендують щодня використовувати продукт із широким спектром захисту. Багатофункціональний зволожуючий крем для обличчя SPF 20 допомагає захистити шкіру від шкідливого впливу УФ-випромінювання та запобігає передчасному старінню шкіри. Поживна водостійка текстура забезпечує захист та тривале зволоження, зберігаючи шкіру гладкою та еластичною. Ідеально підходить для сухої, дуже сухої та чутливої ​​шкіри обличчя. Випускається у тубі, об'єм 50 мл.

Призначення
Захист від ультрафіолетового проміння. Інтенсивне зволоження. Допомагає попередити фотостаріння, спричинене дією ультрафіолетових променів. Водостійкий.

Активні компоненти
Термальна вода Herculane має доведені протизапальні властивості та показана для чутливої ​​та реактивної шкіри.
Tealine багатий поліфенолами та флавоноїдами, відіграє захисну роль проти випромінювання UVA та UVB. Впливаючи на шкіру захищає від сонячних опіків та від пошкодження клітинної ДНК.
Олія ши відома своєю здатністю заспокоювати свербіж і забезпечувати глибоке зволоження шкіри. Олія ши, що використовується протягом багатьох століть для зволоження шкіри, допомагає шкірі засвоювати всі незамінні жирні кислоти, вітаміни і антиоксиданти, що містяться в продукті. Вони сприяють еластичності шкіри, роблячи її м'якшою та гладкою. Вчені також використовують олію через її здатність зменшувати подразнення та дискомфорт на шкірі через вміст у неї фітостеролу.
Альфабісаболол, натуральний екстракт Vanilomopsis Erythropapa (дерево з лісів Амазонки), має сильну заспокійливу дію, миттєво освіжаючи шкіру.

Результат
Оптимальний водяний баланс, захищена шкіра без пошкоджень. Приємне та безпечне перебування на сонці.

Застосування
Рівномірно нанесіть на всі частини обличчя, не менше ніж за 20 хвилин до виходу на вулицю. В особливо сонячну погоду рекомендується періодично повторювати нанесення протягом дня.

Склад:
Aqua (Water), Ethylhexyl Methoxycinnamate, C12-15 Alkyl Benzoate, Dimethicone, PEG-8, Ethylhexyl Triazone, Glycerin, Titanium Dioxide, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Cera Alba (Beeswax), 12, Phenoxyethanol, PEG-75 Stearate, Isododecane, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Sclerotium Gum, Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Ceteth-20 Hexametaphosphate, Parfum (Fragrance), Methylparaben, Propylparaben, Polysorbate 80, Disodium EDTA, Ethylparaben, Sorbitan Oleate, Sodium Methylparaben, Sodium Hydroxide, Benzyl Cinnamate, BHT, Benzoic Acid, Citronellol, Linalo Ascorbyl Phosphate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Silanediol Salicylate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Maltodextrin, Methylpropanediol, Rosmarinus Officina lis (Rosemary) Leaf Extract, Aspalathus Linearis Leaf Extract.

Зволожуючий крем для сухої шкіри обличчя з SPF20 Ivatherm Multi-Performance Hydrating Face Cream SPF20
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.