Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ САНСІБІО АКТИВНИЙ ЗАСПОКІЙЛИВИЙ BIODERMA SENSIBIO DEFENSIVE ACTIVE SOOTHING CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Bioderma
Тип продукту: Крем
Виробник: Laboratoire Bioderma
Вік: від 18
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Захист
  • Від подразнення шкіри
  • Живлення
  • Від сухості і лущення
  • Зволоження
  • Зменшення почервоніння
  • Заспокійлива дія
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Комбінована
  • Нормальна
  • Схильна до почервоніння
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Крем САНСІБІО активний заспокійливий Bioderma Sensibio Defensive Active Soothing Cream фото
ОПИС

Крем САНСІБІО активний заспокійливий Bioderma Sensibio Defensive Active Soothing Cream

Чутливість шкіри може мати дві причини - порушення біологічної функції (природна, вроджена чутливість) та агресивні фактори навколишнього середовища або спосіб життя (набута чутливість). В результаті наукових досліджень, Bioderma розробила передову технологію ДЕФЕНСІВ (DEFENSIVE TECHNOLOGY), що діє на обидва типи чутливості. Активний заспокійливий крем Sensibio Defensive Active Soothing Cream, посилює самозахист чутливої ​​та сенсибілізованої шкіри, яка щодня перебуває під впливом агресивного середовища. Засіб має захисну антиоксидантну дію, зміцнює бар'єрну функцію шкіри та інтенсивно заспокоює. Легка та свіжа текстура швидко проникає у шкіру і щодня надає їй м'якості та пружності. Чудова переносимість. Прекрасна основа під макіяж. Сансибіо Дефенсів підходить для чутливої, схильної до почервоніння шкіри обличчя дорослих 18+. Підходить для нормальної та комбінованої шкіри. Випускається обсягом 40 мл

Призначення
Миттєво знімає відчуття печіння та поколювання, усуває дискомфорт. Живить, відновлює бар'єрну функцію шкіри. Зволожує та захищає. Засіб має захисну антиоксидантну дію, зміцнює бар'єрну функцію шкіри та інтенсивно заспокоює.

Властивості
Sensibio Defensive діє на біологічні механізми, відповідальні за чутливість, із глобальним підходом. З одного боку, він підвищує антиоксидантну активність шкіри і, отже, її здатність боротися із зовнішніми агресорами, такими як забруднення та ультрафіолетові промені. Більше того, він заповнює ліпіди, ферменти та білки, щоб створити сильніший природний бар'єр. І останнє, але не менш важливе: він знижує реактивність шкіри на численні подразники.

Активні інгредієнти
Гліцерин забезпечує додаткове зволоження шкіри, одночасно допомагаючи утримувати воду;
Екстракт шавлії допомагає зменшити будь-які ознаки реакції на локальне подразнення;
Тетрапептид-10 та ліпопептид стимулюють зростання ліпідів, ферментів та білків, таким чином сприяючи зміцненню природного бар'єру;
Карнозин та вітамін Е відповідають за захист шкіри від усіх агресивних факторів навколишнього середовища, включаючи вільні радикали, ультрафіолетові промені та забруднення.

Результат
Шкіра набуває красивого, доглянутого вигляду, стає шовковистою і гладкою на дотик, зволоженою і більш еластичною. Стає більш стійкою до щоденної агресивної дії, її чутливість знижується на тривалий час.

Спосіб застосування
Наносити вранці та ввечері на шкіру обличчя та шиї, попередньо очищену гігієнічним засобом Сансібіо.

Склад:
Aqua/water/eau, Glycerin, Dicaprylyl Ether, Propylheptyl Caprylate, Butylene Glycol, Glyceryl Stearate Citrate, Glycol Palmitate, Squalane, Sucrose Stearate, Mangifera, Indica (Mango) Seed Butter, Pentylene Glycol, Acrylates Caprylyl Glycol, Carnosine, Hydroxyethyl Acrylate/sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Mannitol, Xylitol, Tocopherol, Salvia Miltiorrhiza Flower/Leaf/Root Extract, Rhamnose, Glycine Soja (Soybean) Oil, Poly [bi 2012].

Дуже гарна переносимість. Протестовано під дерматологічним контролем.

Крем САНСІБІО активний заспокійливий Bioderma Sensibio Defensive Active Soothing Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.