Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КРЕМ АТОДЕРМ УЛЬТРА ЖИВИЛЬНИЙ І ЗВОЛОЖУЮЧИЙ BIODERMA ATODERM ULTRA-NOURISHING CREAM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Bioderma
Тип продукту: Крем
Виробник: Laboratoire Bioderma
Вік: Без обмежень
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Тіло
Призначення товару:
  • Відновлення
  • Захист
  • Живлення
  • Від сухості і лущення
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Дітям
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Нормальна
  • Схильна до атопії
  • Суха
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Крем АТОДЕРМ Ультра живильний і зволожуючий Bioderma Atoderm Ultra-Nourishing Cream фото
ОПИС

Крем АТОДЕРМ Ультра живильний і зволожуючий Bioderma Atoderm Ultra-Nourishing Cream

Крем Bioderma Atoderm Cream Ultra ніжної текстури, приємної консистенції, легким ароматом. Крем відновлює гідроліпідний баланс та нормалізує бар'єрну функцію шкіри, нейтралізує дію вільних радикалів та потенційних алергенів. Інтенсивно живить та зволожує, попереджає зневоднення. Покращує зовнішній вигляд шкіри. Шовковиста та кремова текстура з оксамитовим покриттям забезпечує негайний комфорт. Крем Атодерм легко наноситься та створює приємне відчуття гармонії та спокою. Швидко вбирається, не залишає жирних розлучень та стягнутої плівки. Не забруднює одяг. Натуральна основа. Без ароматів. Догляд за сухою, нормальною та схильною до атопії шкіри дорослих, дітей та немовлят. Випускається в обсязі 200 мл та 500 мл.

Призначення
Зволожує шкірний покрив, справляючись із проблемою висушування, утворення тріщин, лущення. Пом'якшує та розгладжує шкірний рельєф. Покращує еластичність та пружність. Утримує оптимальну кількість вологи в дермі та перешкоджає її втратам, стабілізує водний баланс. Нейтралізує дію алергенів.

Властивості
Спеціально створений крем для догляду за сухою та схильною до атопії шкірою крем делікатно зволожує та живить, насичує необхідними корисними елементами. Оптимізує шкірну чутливість.

Активні інгредієнти
Мінеральна олія оберігає шкірний покрив від втрати необхідної вологи. Згладжує та живить, шкіра стає шовковистою та м'якою. Відновлює пошкоджені сегменти, особливо при атопічному дерматиті.
Гліцерин зволожує та живить дерму. Чинить лікувальну дію. Усуває недоліки шкіри. Ефективно заповнює мікротріщини, зберігає цілісність поверхні та посилює захисні функції.
Стеаринова кислота посилює ефективність боротьби із пересушеними ділянками шкіри. Робить шкіру м'якою та бархатистою.
Комплекс SKIN PROTECT підтримує рівень зволоженості шкіри шляхом стимулювання вироблення власної гіалуронової кислоти та одночасно зміцнює шкірний бар'єр завдяки ніацинаміду у складі.

Результат
Шкіра має гарний, доглянутий вигляд, шовковиста і гладка на дотик. Зволожена та більш еластична.

Спосіб застосування
На попередньо очищену шкіру, злегка вологу, крем Атодерм наноситься ніжними рухами, що масажують. Засіб використовується 1-2 рази на день. Добре застосовувати в комплекті з милом або гелем Атодерм для досягнення максимального ефекту.

Склад:
Water (Aqua), Paraffinum Liquidum/Mineral Oil/Huile Minerale, Glycerin, Brassica Campestris, (Rapeseed) Seed Oil, Sodium Polyacrylate, Pentylene Glycol, Cetearyl Alcohol, 1,2-hexanediol, Caprylyl Glycol, Crosspolymer, Sodium Citrate, Xylitol, Cetearyl, Glucoside, Mannitol, Tocopherol, Rhamnose, Xylitylglucoside, Helianthus, Annuus (Sunflower) Seed Oil, Anhydroxylitol, Niacinamide, Glucose, Fructooligoscachric,
Extract. [bi 475].

Крем АТОДЕРМ Ультра живильний і зволожуючий Bioderma Atoderm Ultra-Nourishing Cream
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.