Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

КОРИГУЮЧИЙ ЗАСІБ АНТЕЛІОС СОНЦЕЗАХИСНИЙ З ТОНУЮЧИМ ЕФЕКТОМ ДЛЯ ЩОДЕННОГО ДОГЛЯДУ ЗА ШКІРОЮ ОБЛИЧЧЯ, СХИЛЬНОЮ ДО ГІПЕРПІГМЕНТАЦІЇ, SPF50+ LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS PIGMENT CORRECT SPF50+

Рівень SPF: SPF 50+
Час застосування: День
Бренд: La Roche-Posay
Тип продукту: Тональний крем
Виробник: La Roche-Posay Laboratoire
Вік: 16+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Тонування
  • Від фотостаріння
  • Захист від сонця
  • Коригуючий та маскуючий догляд
  • Від пігментних плям
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Шкіра з гіперпігментацією
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Коригуючий засіб АНТЕЛІОС сонцезахисний з тонуючим ефектом для щоденного догляду за шкірою обличчя, схильною до гіперпігментації, SPF50+ La Roche-Posay Anthelios Pigment Correct SPF50+ фото
ОПИС

Коригуючий засіб АНТЕЛІОС сонцезахисний з тонуючим ефектом для щоденного догляду за шкірою обличчя, схильною до гіперпігментації, SPF50+ La Roche-Posay Anthelios Pigment Correct SPF50+

Сонцезахисний коригуючий засіб з тонуючим ефектом для щоденного догляду за шкірою обличчя, схильною до гіперпігментації La Roche-Posay Anthelios Pigment Correct - це сонцезахисний крем, який забезпечує дуже високий ступінь захисту SPF 50+ від сонця, та вирівнює зовнішній вигляд шкіри. Цей сонцезахисний крем поєднує в собі ефективні сонцезахисні фільтри та потужні активні речовини проти темних плям з відтінковою формулою, яка забезпечує покриття та, отже, миттєво вирівнює колір обличчя. Цей засіб стане ідеальним доповненням будь-якої процедури догляду за шкірою проти темних плям. Підходить як база під макіяж. Спеціально розроблений для тих, хто бореться з темними плямами та гіперпігментацією. Протестовано на чутливій шкірі. Випускається із зручним дозатором. Об'єм – 50 мл.

Призначення
Захищає шкіру від шкідливого впливу сонячного випромінювання, має антиоксидантні властивості, допомагає запобігти і звести до мінімуму появу темних плям та гіперпігментації, тонуюча формула вирівнює колір обличчя.

Активні компоненти
CELLOX-B3 - це запатентована технологія La Roche-Posay, яка допомагає звести до мінімуму збитки, спричинені УФ-випромінюванням, і в той же час захищає від окислювального стресу, спричиненого забрудненням навколишнього середовища та інфрачервоним випромінюванням.
Mexoryl XL (дрометризоль трисилоксан), запатентований сонцезахисний фільтр, забезпечує захист від випромінювання UVA та UVB.
Ніацинамід не лише заспокоює шкіру, а й сприяє мінімізації гіперпігментації.
Procerad - це запатентований керамід, який допомагає запобігти та звести до мінімуму появу темних плям.
Мінеральні пігменти вирівнюють тон шкіри, цим коригуючи прояви гіперпігментації.
Термальна вода La Roche-Posay – тонізує та освіжає шкіру, насичуючи її корисними мінералами.

Результат
Безпечне перебування на сонці. Негайно покращується зовнішній вигляд шкіри, вирівнюється колір обличчя та мінімізуються будь-які існуючі недоліки.

Спосіб застосування
Наносити щоранку за 30 хвилин до виходу на сонце на обличчя, шию та зону декольте. Можна використовувати як щоденний макіяж або як основу під тональний крем. У разі потрапляння засобу у вічі ретельно промийте їх водою. Уникайте контакту з одягом до повного вбирання.

Запобіжні заходи
Надмірне перебування на сонці є небезпечним. Не рекомендується перебувати на сонці надто довго навіть при нанесеному сонцезахисному засобі, т.к. сонцезахисний засіб ніколи не забезпечує абсолютного захисту. Не піддавайте прямому сонячному впливу дітей грудного та молодшого віку.

Склад:
Aqua / Water / Eau, Glycerin, Propanediol, Caprylic/capric Triglyceride, Ethylhexyl Salicylate, C12-15 Alkyl Benzoate, Alcohol Denat., Bis-ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Titanium Dioxide Метоксидибензоилметане, метоксидібензоілом, Butyrospermum Parkii Butter / Shea Butter, Caprylyl Glycol, Ci 77491 / Iron Oxides, Ci 77499 / Iron Oxides, Citric Acid, Glyceryl Stearate, Hydroxypropyl Methylcellulose, Myristic Acid, 2-oleamido-1,3-00 Stearate, Peg-8 Laurate, Sodium Chloride, Sodium Dodecylbenzenesulfonate, Stearic Acid, Triethanolamine, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate Code F.I.L. : N283108/1.

Гіпоалергенно. Некомедогенний. Перевірено під контролем дерматологів.

Коригуючий засіб АНТЕЛІОС сонцезахисний з тонуючим ефектом для щоденного догляду за шкірою обличчя, схильною до гіперпігментації, SPF50+ La Roche-Posay Anthelios Pigment Correct SPF50+
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.