Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ГЕЛЬ-КРЕМ АНТЕЛІОС СОНЦЕЗАХИСНИЙ КОРИГУЮЧИЙ ДЛЯ ЩОДЕННОГО ДОГЛЯДУ ЗА ПРОБЛЕМНОЮ ШКІРОЮ ОБЛИЧЧЯ, СХИЛЬНОЮ ДО ЖИРНОСТІ ТА НЕДОЛІКІВ, SPF50+ LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS OIL CORRECT GEL-CREAM SPF50+

Рівень SPF: SPF 50+
Час застосування: День
Бренд: La Roche-Posay
Тип продукту: Крем-гель
Виробник: La Roche-Posay Laboratoire
Вік: 16+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування:
  • Обличчя
  • Шия
Призначення товару:
  • Від фотостаріння
  • Матування і звуження пор
  • Захист від сонця
  • Коригуючий та маскуючий догляд
  • Зволоження
Для кого:
  • Унісекс
  • Жінці
  • Чоловіку
Тип шкіри:
  • Проблемна
  • Жирна
  • Схильна до акне
  • Чутлива
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Гель-крем АНТЕЛІОС сонцезахисний коригуючий для щоденного догляду за проблемною шкірою обличчя, схильною до жирності та недоліків, SPF50+ La Roche-Posay Anthelios Oil Correct Gel-Cream SPF50+ фото
ОПИС

Гель-крем АНТЕЛІОС сонцезахисний коригуючий для щоденного догляду за проблемною шкірою обличчя, схильною до жирності та недоліків, SPF50+ La Roche-Posay Anthelios Oil Correct Gel-Cream SPF50+

Сонцезахисний коригуючий гель-крем La Roche-Posay Anthelios Oil Correct SPF 50+ захищає шкіру від фотостаріння, спричиненого щоденним впливом УФ-випромінювання, та сприяє зменшенню видимості недосконалостей на шкірі. Засіб сприяє помітному матуванню та звуженню пор та корекції недосконалостей на шкірі. Нежирна текстура дозволяє дихати шкірі. Підходить як база під макіяж. Рекомендований для жирної, проблемної, схильної до акне шкіри обличчя. Протестовано на чутливій шкірі. Випускається із зручним дозатором. Об'єм – 50 мл.

Призначення
Щоденний захист шкіри обличчя від ультрафіолетового випромінювання, а також корекції ознак фотостаріння, спровокованих UVA та UVB променями. Корекція, матування та звуження пор.

Властивості
Забезпечує природний ефект матової шкіри, моментально абсорбуючи піт, що виділяється, і шкірний жир, що так важливо в жаркий сонячний день для того, щоб добре виглядати.

Активні компоненти
Cellox-B3 Techtm – інноваційна технологія, заснована на використанні запатентованих сонцезахисних фільтрів Mexoryl XL, посилена антиоксидантами.
Саліцилова кислота + Ніацинамід - цей комплекс інгредієнтів допомагає боротися з існуючими недосконалостями та запобігати їх повторному виникненню після впливів сонячних променів.
Цинк + Airliciumtm – комплекс інгредієнтів зменшує видимість пор, надає матуючу дію, контролюючи джерела блиску (піт, себум).
Термальна вода La Roche-Posay – тонізує та освіжає шкіру, насичуючи її корисними мінералами.

Результат
Безпечне перебування на сонці. Захищена, зволожена, еластична та пружна шкіра.

Спосіб застосування
Наносити щоранку безпосередньо перед виходом на сонце на обличчя, шию та зону декольте. У разі потрапляння засобу у вічі ретельно промийте їх водою. Уникайте контакту з одягом до повного вбирання.

Запобіжні заходи
Надмірне перебування на сонці є небезпечним. Не рекомендується перебувати на сонці надто довго навіть при нанесеному сонцезахисному засобі, т.к. сонцезахисний засіб ніколи не забезпечує абсолютного захисту. Не піддавайте прямому сонячному впливу дітей грудного та молодшого віку.

Склад:
Aqua / Water / Eau, Silica, Isopropyl Palmitate, Bis-ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Dicaprylyl Ether, Niacinamide, Drometrizole Trisiloxane, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Diisopropyl Adipate, Triethanolamine, Glycerin, Zea Mays Starch / Corn Starch, Diisopropyl Sebacate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Pentylene Glycol, Tocopherol, Sodium Stearoyl Glutamate, Perlite, Acrylates/c10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Caprylyl Glycol, Ci5 Lauroyl Sarcosinate, P-anisic Acid, Salicilic Acid, Silica Silylate, Sodium Polyacrylate, Terephthalylidene Dicamphor Sulfonic Acid, Titanium Dioxide, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Tromethamine, Xanthan Gum, Zinc Pca. Code F.I.L. : N292036/1

Некомедогенний. Перевірено під контролем дерматологів.

Гель-крем АНТЕЛІОС сонцезахисний коригуючий для щоденного догляду за проблемною шкірою обличчя, схильною до жирності та недоліків, SPF50+ La Roche-Posay Anthelios Oil Correct Gel-Cream SPF50+
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.