Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

ЛІФТ СИРОВАТКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ NUXE LIFT FIRMING ACTIVATING OIL-SERUM

Час застосування: Універсальний
Бренд: Nuxe
Тип продукту: Сироватка
Виробник: Nuxe
Вік: 35+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Люкс
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Для пружності шкіри
  • Антивіковий
  • Ліфтинг
  • Живлення
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Франція
Країна реєстрації: Франція
Ліфт сироватка для обличчя Nuxe Lift Firming Activating Oil-Serum фото
ОПИС

Ліфт сироватка для обличчя Nuxe Lift Firming Activating Oil-Serum

Nuxe Lift Firming Activating Oil-Serum - це антивіковий засіб, що містить ультракоректуючу олію з мікроводоростей, що впливає на ознаки старіння. Вона концентрує унікальну силу для щоденного зміцнення шкіри. Має омолоджуючу ефективність і вишукане задоволення завдяки ніжним квітковим і мускусним нотам. Тільки 3 краплі сироватки достатньо для миттєвого ефекту розгладженої, наповненої та підтягнутої шкіри. Ідеально підходить для всіх типів шкіри завдяки нежирній та нелипкій олійній текстурі. Випускається у флаконі з піпеткою об'ємом 30 мл.

Призначення
Заповнення стійких зморшок, зміцнення, розгладження, відновлення.

Активні компоненти
Олію мікроводоростей отримують завдяки передовій зеленій технології, що дозволяє витягувати активні молекули. У цьому сенсі концентрований інгредієнт зміцнює захисний бар'єр шкіри. У той же час шкіра набуває нової пружності, що призводить до розгладжування наявних на обличчі зморшок і тонких ліній;
Кунжутна олія, олія жожоба і макадамії мають високі поживні та зволожуючі властивості, що ідеально підходить для сухої шкіри.
Соняшникова олія інтенсивно зволожує шкіру, зміцнюючи пошкоджений або роздратований бар'єр шкіри.

Результат
День за днем ​​існуючі зморшки заповнюються, а шкіра стає пружною.

Спосіб застосування
Наносити вранці та ввечері на ретельно очищену шкіру обличчя, шиї та декольте перед нанесенням основного доглядового засобу.

Склад:
Macadamia Integrifolia Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Oleic/Linoleic/Linolenic Polyglycerides, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Parfum/Fragrance, Tocop , Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Citronellol, Limonene.

98% інгредієнтів натурального походження. Веганський продукт. Не містить парабенів, силікону, глютена та феноксиетанолу.

Ліфт сироватка для обличчя Nuxe Lift Firming Activating Oil-Serum
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.