Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 06.05 – вихідний
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

СОНЦЕЗАХИСНИЙ СПРЕЙ ДЛЯ ДІТЕЙ З SPF 30 BABARIA KIDS SUNSCREEN SPRAY SPF 30

Рівень SPF: SPF 30
Час застосування: День
Бренд: Babaria
Тип продукту: Спрей
Виробник: Berioska, S. L.
Вік: 3+
Класифікація:
  • Натуральна
  • Доглядова
Зона застосування: Тіло
Призначення товару:
  • Захист від сонця
  • Зволоження
Для кого: Дітям
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Сонцезахисний спрей для дітей з SPF 30 Babaria Kids Sunscreen Spray SPF 30 фото
ОПИС

Сонцезахисний спрей для дітей з SPF 30 Babaria Kids Sunscreen Spray SPF 30

Сонцезахисний дитячий спрей з SPF 30 від Babaria – це формула з новим фільтром широкого спектру дії, для посилення захисту від сонця. Спрей поєднує в собі алое віра і деревій з зволожуючими, протизапальними, заспокійливими, загоюючими та освіжаючими властивостями. Рідкіша формула для кращого розпилення легшого нанесення. Швидко вбирається, не залишає відчуття жирності чи липкості. Легко наноситься, завдяки спеціальному розпилювачу, дуже зручний та економічний у використанні. Легка водостійка текстура гарантує невидиме покриття та нове задоволення від використання з кожним нанесенням. Чудово лягає на поверхню шкіри. Для дітей з 3-х років. Випускається у флаконі із зручним розпилювачем 200 мл.

Призначення
Ефективний захист ніжної дитячої шкіри від агресивної дії UVA та UVВ променів. Захищає від висушування, лущення та втрати вологи, зберігає гідрологічний баланс на клітинному рівні. Запобігає появі опіків, почервонінь та подразнень. Водостійкий.

Результат
Зволожена, пом'якшена, ефективно захищена шкіра. Почуття гармонії та комфорту.

Рекомендації до застосування
Перед виходом на сонце оптимальну кількість спрею рівномірно розподілити по поверхні шкіри. Повторювати процедуру після активних рухів, ігор, а також відновлювати нанесення після купання.

Важливо! Зменшуючи кількість засобу при нанесенні – зменшується інтенсивність захисту.

Склад:
Aqua (Water), Octocrylene, Homosalate, Dicaprylyl Carbonate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Glycerin, Diethylhexyl Butamido Triazone, Polysilicone-15, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Niacinamide, Achillea Millefolium Extract, Ascorbic Acid, Sodium Polyacrylate, Parfum (Fragrance), Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Lauryl Glucoside, Sodium Methylparaben, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Methylparaben, Ethylparaben, Sodium Citrate, 2- Bromo 2-N Sorbic Acid, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Sulfite.

Сонцезахисний спрей для дітей з SPF 30 Babaria Kids Sunscreen Spray SPF 30
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.