Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні
Графік роботи call-центру: Пн-Пт – 9-18, Сб-Нд – вихідні, 25.12, 01.01, 08.01 – вихідні
Безкоштовна доставка у поштомат НП при замовленні від 300 грн (20.05-30.06)

АМПУЛИ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ З ТОНУЮЧИМ ЕФЕКТОМ З SPF30 MARTIDERM THE ORIGINALS FORMULA № 10 COLOR TOUCH SPF30

Рівень SPF: SPF 30
Час застосування: День
Бренд: MartiDerm
Тип продукту: Ампули
Виробник: MartiDerm S.L.
Вік: 25+
Класифікація:
  • Дерматокосметика
  • Лікувальна
Зона застосування: Обличчя
Призначення товару:
  • Розгладження
  • Антивіковий
  • Захист від сонця з тональним ефектом
  • Від зморшок
  • Зволоження
Для кого: Жінці
Тип шкіри: Для всіх типів
Країна виробництва: Іспанія
Країна реєстрації: Іспанія
Ампули для обличчя з тонуючим ефектом з SPF30 MartiDerm The Originals Formula № 10 Color Touch SPF30 фото
ОПИС

Ампули для обличчя з тонуючим ефектом з SPF30 MartiDerm The Originals Formula № 10 Color Touch SPF30

Formula Color Touch SPF30 – перша мультифункціональна ампула від MartiDerm, в якої є все: глибоке зволоження, запобігання та усунення ознак старіння, максимальний захист широкого спектру від UVA, UVB та HEV променів та тональний ефект. Це ідеальні ампули для мешканок мегаполісів, які завжди поспішають на численні зустрічі та наради. Засіб вирівнює тон шкіри та надає їй сяйва, захищає від випромінювань на відкритому повітрі та всередині приміщень, забезпечує ефект «чистого кольору обличчя» та підходить для всіх типів шкіри. Форма випуску упаковки по 5 шт/2 мл, 10 шт/2 мл та 30 шт/2 мл.

Призначення
Зволожує, освітлює, запобігає та усуває ознаки старіння, розгладжує, забезпечує антиоксидантний захист та захист від сонця з тонуючим ефектом.

Активні компоненти
Вітамін C + C-Tech 5% - незамінний антиоксидант, який захищає від окислення та дозволяє краще засвоюватися чистому вітаміну С.
C-Tech – потужний антиоксидант, що нейтралізує вільні радикали. Це відіграє фундаментальну роль у старінні шкіри. Відмінно поєднується із сонцезахисними засобами UVA та UVB для підвищення природного захисту шкіри. Сприяє синтезу колагену та еластину, покращуючи еластичність та пружність шкіри. Стимулює вироблення протеогліканів. Дуже ефективний у боротьбі з фотостарінням. Запобігає появі гіперпігментації та освітлює вже існуючі пігментні, вирівнює тон шкіри.
Протеоглікани 3% – є природними макромолекулами, здатними відновлювати клітини епідермісу та прискорювати метаболізм компонентів сполучної тканини, відновлюючи таким чином функції шкіри, її властивості та зовнішній вигляд. Стимулюють синтез гіалуронової кислоти, що, у свою чергу, веде до омолодження шкіри, збільшення гідратації шкіри та розгладжування зморшок. Зволожують, зміцнюють шкіру та забезпечують регенерацію.
Екстракт какао і Bioshield - забезпечують ефективний захист від HEV-випромінювання (блакитне світло, що виробляється екранами, мобільними телефонами, ПК і т. д., який проникає в шкіру набагато глибше сонячних променів, і впливає так само згубно: прискорює появу вільних радикалів, які приводять до передчасного старіння, робить пігментацію шкіри ще більш явною.
Сонцезахисні фільтри SPF 30 - захищають від шкідливих сонячних променів (UVA, UVB).
Кольорові пігменти Doré – покращують та вирівнюють тон шкіри та приховують недоліки, забезпечуючи однорідне, дуже природне покриття.

Результат
Кожне нанесення забезпечує не тільки миттєве зволоження та комфорт, але й вдосконалюючий відтінок, а також захист від сонця і навколишнього середовища. Ідеальна сяюча шкіра зі здоровим та природним відтінком одним жестом!

Спосіб застосування
Злегка струсити перед використанням. Відкрийте ампулу за допомогою EASY OPEN за вказівкою на упаковці. Половину вмісту ампули нанести масажними рухами на шкіру обличчя, шиї та декольте до повного вбирання. Злегка помасажувати до повного поглинання. Використовуйте 1 ампулу протягом 24 годин, використовуючи кришку та основу, передбачені для її зберігання. Розкриту ампулу зберігати у холодильнику.

Склад
Proteoglycans - 3%, Vitamin C-tech - 5%, Protective Spectrum Complex SPF 30 (UVA/UVB/HEV).

Ампули для обличчя з тонуючим ефектом з SPF30 MartiDerm The Originals Formula № 10 Color Touch SPF30
Відмова від відповідальності
Avocado.ua робить все можливе для того, щоб зображення і інформація про продукцію були надані своєчасно і коректно. Однак, іноді оновлення даних може здійснюватися з затримкою. Навіть у випадках, коли маркування отриманої Вами продукції відрізняється від представленої на сайті, ми гарантуємо свіжість товарів. Ми рекомендуємо ознайомитися з інструкцією із застосування, зазначеної на товарі, перед його використанням, а не тільки повністю покладатися на опис, представлений на сайті.